10/25/2015

Autumn Shopping Haul

Syksyn tullen olen kierrellyt kauppoja jokaisella Jyväskylän reissulla. Opiskelijaelämän jäätyä vihdoin taakse on huojentavaa, kun kukkaronnyörejä ei tarvitse olla kiristelemässä jatkuvasti, vaan rahaa voi käyttää hieman huolettomammin. Mitään tuhlailijaa minusta tuskin koskaan tulee (mikä onkin vain hyvä asia), mutta etenkin nyt, kun tunnen tyylini vakiintuneen on ihana shoppailla Ajattelin sunnuntain kunniaksi esitellä teille mitä vaatekaapin puolelle on ilmestynyt syksynmittaan. Seuraavalla shoppailureissulla edessä olisi pikkujouluasun metsästys - kuinka siistiä, vihdoin mullakin on edessä oikeat työpaikan pikkujoulut hahah!
Jo kesällä ihastuin ribbineulokseen, joka näytti freesiltä kaikkien vuosien jälkeen ja kyseisessä materiaalissa on tullut hommattua jo vaikka mitä. Nämä Bikbokin neuleet ovat ihanan helppoja paitoja arjessa - juuri sellaisia, mitkä pelastavat kiireisen aamun. Pitkähihainen harmaa on varma valinta ja punainen t-paita mallinen taas niille päiville, kun haluan pitkää lookin muutoin yksinkertaisena. V-malliset kaula-aukot antavat väljästi istuville paidoille kaivattua naisellisuutta
Onlyn trenssi, joka on vilahdellut asukuvissa mm. täällä ansaitsee tulla mainituksi vielä erikseen. Olen niin onnellinen, etten luovuttanut täydellisen trenssin metsästyksessä sillä tämä takki on maksanut itsensä pienessä ajassa takaisin. Harmillisesti ilmat alkavat olla pikkuhiljaa niin kylmät, että tämä kaunokainen jää pian odottelemaan kevään tuloa. Taas yksi syy odottaa kevättä entistä kovemmin !

En ole aiemmin täysin ymmärtänyt naistenlehtien kertomuksia asun kuin asun pelastavasta "täydellisestä kauluspaidasta". Olen välillä koettanut löytää kyseistä ihmettä, mutta useimmat yksilöt ovat olleet mielestäni liian miesmäisiä. Iskin Cubuksessa silmäni tähän paitaan sen värin vuoksi ja Vilma suostutteli mut sovituskoppiin - ja kuinka ollakkaan, nyt tiesin kuinka täydellinen ja kauluspaita voivat esiintyä samassa lauseessa. Paidan leikkaus on väljä ja materiaali ohutta, laskeutuvaa ja uskomattoman pehmeää, mitkä ovatkin seikkoja, joiden uskon vaikuvan tämän paidan täydellisyyteen. Vaate on 100% viskoosia, mikä kaikkien hyvien ominaisuuksiensa ohella aiheuttaa myös päänvaivaa. Paita tulee silittää kosteana ja silityksestä huolimatta se tuntuu ryppyyntyvän ajatuksen voimalla - uskokaa tai älkää olen juuri ennen näitä kuvia silittänyt paidan. Ryppyjä tai ei, olo tuntuu väsyneimpinäkin aamuina ihanan huolitellulta, kun vetää tämän uuden luottovaatteen päälleen Muut kaltaiseni täydellisen kauluspaidan metsästäjät, suosittelen suuntamaan Cubukseen, tätä ihanuutta löytyi myös ainakin klassisena valkoisena, sekä tumman sinisenä.
Cubuksesta tarttui yhdellä reissulla mukaan myös aivan ihanat pörrösukat, joiden pidempi varsi on lämmittänyt jalkoja syysiltoina Suihkun jälkeen on ollut ihana verhoutua kylpytakkiin ja kiskaista nämä jalkaan. Cubuksessa on mielestäni ketjuliikkeiden paras pikkuhousumalli, josta nappasin sukkiin hyvin natsaavan parin mukaani - suosittelen näitä kaikille pitsin ystäville.
Babyblue on tullut mun vaatekaappin jäädäkseen. Olin katsellut tätä vaatetta Cubuksessa jo kesästä saakka ja sisäilman viilennyttyä kampaamossa hurjaa vauhtia totesin, että erilaisia pitkähihaisia on hommattava vauhdilla ja niimpä kotiutin tämän ihanuuden. Pehmoinen ja ylisuuri malli on hallitseva osa asua, jolloin muutoin voi pukeutua hillitymmin. Harmaa, jämäkästä kankaasta valmistettu bomber-mallinen takki puolestaan löytyi yllätykseksi Seppälästä. Tämä vaate on myöskin helppo arjessa ja jämäkän kankaan vuoksi tuo ryhtiä koko lookkiin.
Monet lukijoista varmaan tietävätkin mun vannoneen pian 2 vuotta vain Gina Tricotin Molly-mallisten farkkujen nimeen. Valitettavasti kesällä kyseisten mallin saavutettua suuren yleisen suosion housujen materiaali muuttui - tarkkasilmäisenä pistin aluksi merkille farkkujen kokolapun ja takapuolen nahkapaikan muutokset ja petyin huomatessani että myös materiaali oli muuttunut vähemmän joustavaksi ja palautuvaksi. Paniikki iski - mitkä nyt on mun luottohousut? Bikbokissa päädyin kokeilemaan Linda-mallisia, korkeavyötäröisiä housuja ja ihastuin Toistaiseksi omistan kyseiset housut vain tässä tummansinisessä värissä, mutta mallista löytyy toinen toistaa ihanampia värejä jotka voisin kaikki hankkia itselleni. 
Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä syksyn toistaiseksi ainoa huiviostos - yllätys yllätys babyblue värissä. Cubus myy mielestäni parhaimmat muhkeat huivit ja väreissä on mistä valita. Nämä kestävät myös todella hyvin konepesua - joten käyttöikä on pitkä. Vuosi sitten ostamani tälläinen on edelleen kuin uusi  

Mitä mieltä olette mun vaatekaapin uusista tulokkaista? Onko joku kenties hommannut samoja tuotteita? 

8 kommenttia:

  1. Mollyt on olleet munkin suosikkifarkut ja edelleen niistä tykkään, mutta se materiaalin muutos häiritsee kyllä muakin :/ Multa löytyy toi samainen Cubuksen huivi, toi väri on aivan ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, harmillista että niitä piti mennä muuttamaan.. Liekö juuri kovan menekin aiheuttama paine vaikuttanut. Jotkut värit kuten musta on melkein yhtä hyviä uudella matskullakin, mutta etenkin vaaleammissa väreissä muutos näkyy mun mielestä selvästi! Hihii vähän kiva kuulla, että babyblue iskee suhunkin :D ♥

      Poista
  2. Miten mahdut xs-kokoon?? :D Olen sua puolet pienempi enkä mene edes S-kokoon.. Ei pahalla, ihmisiä on erikokoisia, mutta tämä ihmetyttää kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä et sitten olekaan mua puolet pienempi (: Mä käytän S- ja XS-kokoja sekaisin vaatteiden istuvuuden mukaan. En tiedä onko se sitten taikuutta vai mitä, mutta nuokin XS-koon housut on käytössä löystyttyään nyt jo hieman liian suuret.

      Poista
  3. Oih tuo punainen neule ja trenssi, ehdottomasti lempparit näistä<3 Tuo kauluspaita on ihanan värinen! Harmittaa, kun mulle tuo väri ei sovi :( Täältä löytyy kanssa bikbokin Linda-malliston housuja muutamat ja ne ovat oikeasti hyvät päällä, eikä edes hinnalla pilatut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen neule ja trenssi kipuaa varmaan käytetyimpien listalle näistä ♥ Joo toi babyblue on vähän sellainen väri, ettei se välttämättä ihan passaa kaikille, mikä on kyllä harmi /: Ja totta, unohdinkin postauksessa mainita, että Linda-mallin yksi hyvä puoli on myös edullinen hinta :D Muakaan ei pelota käyttää noita töissä, sillä vaikka väriä roiskuisikin housuille ei ole vararikko edessä uusien ostamisen suhteen (:

      Poista
  4. Ooh ihana tuo trenssi ♥ Tuo baby blue huivi on ihastuttava myös, omistan itse samanlaisen ja tykkään paljon:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trenssi on ollut kyllä syksyn parhaita löytöjä ♥ Vitsit kiva kuulla, että toi babyblue iskee suhunkin värinä (: Nuo Cubuksen huivit on ihan mahtavia, haaveilen täällä ainakin kamelinvärisestä ja perus harmaasta tuollaisesta!

      Poista