10/05/2015

Beige, beige & stripes

Takki - Only
Housut - Bikbok
Paita - Bikbok
Huivi - Cubus
Kengät - Andiamo/Kookenkä
Laukku - Longchamp
Korut&kello - Guess

Kiirettä on pitänyt viime aikoina ! Töitä riittää ja olen viimeiset pari viikkoa treenannut pt:n kanssa, jolloin treenien suunnittelussa pitää ottaa kahden ihmisen aikataulut huomioon ja tuntuu etten ole muuta tehnytkään kuin töitä ja treenejä. Pääsin kuitenkin pitkästä aikaa viettämään viikonloppua Jyväskylässä, joka kului mm. shoppailun merkeissä Vilman kanssa. Nämä kuvat napattiin ostosreissun päätteeksi - jonka näkee olemuksestakin. Hiukset sekaisin monien vaatteiden sovitusten jälkeen ja huivikin kietaistu kaulaan vähän miten sattuu. Asusta kuitenkin pidän, entä te? Uusi trenssi on ollut päällä päivittäin ja rakastan sitä aina vain enemmän. Näissä kuvissa näkyy myös takin leikkaus paremmin takin ollessa kiinni. Haluan nyt käyttää tätä ihanuutta paljon, sillä pian ilmat ovat varmasti jo liian kylmät trensseilylle. Muutenkin tässä asussa yhdistyy paljon mun tämän hetken lemppareita - vaaleat värit, ribbineulos, erilaiset materiaalit jne. 
Tuleva viikko tulee myös olemaan täynnä töitä ja treenejä, mutta vitsit enää neljä päivää ja mun neljän päivän minisyysloma alkaa ja pääsen taas Jyväskylään Mulla on muutamia postauksia jo valmisteltuna, joten yritän keretä kirjoittelemaan jossakin välissä. Siihen asti, ihanaa alkanutta viikkoa kaikille !

4 kommenttia:

  1. Kiva asukokonaisuus, tykkään! :) Takki on kyllä tosi kivan näkönen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Takki on kyllä ihan mun lemppari ! Harmi että säät tuntui nyt kylmenevän kovasti, saa nähdä tarkeneeko sillä enää ollenkaan tänä syksynä ):

      Poista
  2. Essi, sulla on todella kiva tyyli<3 Niin ihanan naisellinen! :) Onpa kiva kun sulla alkaa minisyysloma ja pääset taas Jyväskylään. Ihanaa alkanutta viikkoa sinne myös<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit Linda, et tiiä kuinka iloiseksi tyylikehut mut saikaan ♥ Tuntuu kyllä, että viimeisen vuoden aikana oon löytänyt oman tyylini ja hutiostoksia tulee enää todella harvoin (:

      Poista