11/17/2015

Cosmetic newbies

Mulla on ollut ihanan vapaapäivä: aamusali, pitkä rupattelutuokio Coffee Housessa ihanan ystävän kanssa sekä nyt loppuilta rentoulua ja blogijuttuja Pitkästä aikaa taas aika kirjoitella hieman kosmetiikka-asiaa! Oon syksyn aikana tehnyt muutamia hyviä hankintoja meikkipuolelta ja nyt olisikin vuorossa näiden uutuuksien esittelyä. Ripsipidennyksien vuoksi nykyisin pääpaino meikin suhteen on meikkipohjassa, sekä kulmissa, joka näkyy myös tuotehankinnoissa.
Aloitetaan ihonhoidosta! Äiti oli ostanut Garnierin kehuttua Micellar Cleansing Wateria kotiin ja parina viikonloppuna Jyväskylässä olin kyseistä tuotetta päässyt testailemaan. Ihastuin tähän puhdistustuotteeseen niin, että hankin saman itsellenikin. Micellar Water soveltuu käytettäväksi ihon puhdistuksessa aivan yksinään. Huolellinen kasvojen pyyhintä tuotteeseen kostutetulla vanulapulla ja tuote pyyhkii kasvoilta meikin ja lian, sekä kosteuttaa ne. Tuotteen kuvauksissa kerrotaan, että Micellar Water riittää ainoaksi kasvojen puhdistus ja hoitotuotteeksi. Etenkin talvella, ihon kuivuessa näin voi varmasti herkkäihoisten ja vähemmän meikkaavien kohdalla ollakin, mutta itse olen ottanut Micellar Waterin käyttöön tavallisen kasvoveden tapaan ja hyvin se toimii niinkin. Pesen siis kasvot ensin puhdistusaineella, pyyhin sitten kauttaaltaan Micellar Waterilla ja levitän päälle kosteusvoiteen - näin voin olla 100% varma, että kaikki meikki ja lika on poissa kasvoilta. Suosittelen ehdottomasti testaamaan Toinen kasvovesi löytyy suihkutettavasta pullosta. Kyseessä on Davinesin Celebrative Face Water, jonka tuotetiedoissa kehoitetaan suloisesti "suihkaisemaan tuotetta kasvoille aina, kun siltä tuntuu". Tämä superkevyt, kosteuttava suihke sopii siis käytettäväksi puhtaille kasvoille, mutta myös meikin päälle, sillä se pystyy keveytensä vuoksi imeytymään iholle myös meikin läpi. Ulkoilman kylmetessä ja sisätiloissa pauhaavan lämmityksen kuivattamassa ilmassa tämä tuote tuleekin todella tarpeeseen ja kulkee mulla laukussa koko ajan mukana.
Pysytään edelleen meikin alla käytettävissä tuotteissa. Olen aina ollut hieman skeptinen kaikenlaisia seerumeita kohtaan, mutta saatua töistä Lumene Sensitive-seerumin huomasin ennakkoluuloni vääriksi. Seerumi hierotaan kasvoille puhdistuksen jälkeen, ennen kasvovoidetta ja sen sanotaan parantavan kasvovoiteen imeytymistä ja tehoa. Käytän itse seerumia aina iltaisin, sillä öisin iho uudistuu muutoinkin enemmän ja kasvovoiteen hyvät ominaisuudet pääsevät töihin - ja kyllä, olen huomannut, että seerumia käyttäessä iho tuntuu entistäkin paremmin kosteutetulta ja heleältä. Maybellinen Babyskin tuotteista esittelinkin teille jo kesällä turkoosin Instant Pore Eraser-pohjustajan ja nyt on vuoro kertoa myös keltaisen tuubin Instant Fatigue Blur-heleyttäjästä. Kyseessä on siis myös eräänlainen meikinpohjustaja, joka tasoittaa ihon sävyä, sekä heleyttää, luoden nimensä mukaisesti kasvoille hieman blurratun lookin. Tämän voiteen plussia on, että se soveltuu käytettäväksi myös meikkivoiteen seassa, jolloin kiireisinä aamuina ei tarvitse käyttää aikaa kahden eri tuotteen levittämiseen. Tästä pohjustusvoiteesta löytyy kahta eri sävyä, kylmälle ja lämpimälle ihonsävylle, joista itse valitsin lämpöisen. Nykyään käytän iholla lähes aina jompaa kumpaa näistä Babyskin-pohjustajista, sen mukaan missä kunnossa iho milloinkin on. Jos kaipaan meikiltä pysyvyyttä ja peittoa yksittäisille näpyille, valitsen turkoosin tuubin. Jos taas iho on punakka tai väsyneen näköinen, tartun keltaiseen tuubiin.

Jatketaan meikkipohjassa H&m uudisti kesällä kosmetiikkasarjansa ja täytyy sanoa, että yllätys oli todella positiivinen, kun ensimmäisen kerran eksyin tutustumaan uusiin tuotteisiin. Mukaan tarttui glitterhohteinen aurinkopuuteri, joka on palvellut todella hyvin. Mielestäni H&m onnistui myös meikkien ulkonäön suhteen - hylsyt ja rasiat ovat yksinkertaisia ja kauniita, eivätkä mielestäni lainkaan huuda halpisketjua. Aurinkopuuterilla varjostamisen kaverina tykkään ihan arkimeikissäkin vastapainoksi tehdä korostuksia, joissa käytän mieluusti voidemaista tuotetta. Tämän hetkinen korostusvoide on hieman yllättäen peräisin eBaysta, vaikka yleensä en tykkää tilailla meikkejä, sillä haluan ensin testata sävyjä ja koostumuksia. Tämä Sugar Box Face-merkkinen korostuspuikko oli kuitenkin niin edullinen hankinta, ettei menetys olisi ollut suuri, vaikka tuote olisikin jäänyt käyttämättä. Mutta eipä jäänyt. Puikko tuo juuri sopivasti hohdetta ja pysyy paikoillaan puuteroituna hyvin.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä Maybelline Master Brow Pro Palette, joka on mullistanut mun kulmien meikkaamisen Varmaan vuoteen en ollut meikannut kulmia mitenkään - vain värjäillyt tasaisin väliajoin. Hetki sitten musta alkoi tuntua, että kulmakarvoja irtoili tavallista enemmän, joten pääti pitää hieman taukoa niiden kestovärjäämisestä. Mulle huolitellut kulmat on todella tärkeä osa lookkia, joten jotakin uutta oli keksittävä. Luin muutamista blogeista tästä kyseisestä kulmapaletista ja hankin sen testiin - enkä voisi olla tyytyväisempi. Kyseinen paletti sisältää kulmavahan, puuterimaisen värin kulmille sekä vaalea, hieman hohteisen korostajan kulmaluulle. Tuotetta on helppo levittää mukana tulleeella pikkuisella siveltimellä. Vaikka olenkin nyt muutaman kerran myös värjännyt kulmia, käytän palettia silti päivittäin - pelkkää vahaa, kun haluan vain varmistaa kulmien pysymisen paikallaan päivän ajan ja vahan ja värin yhdistelmää silloin, kun kulmien kestovärjäyksestä on kulunut aikaa.

Näiden mahtavien kosmetiikkahankintojen lisäksi olen tehnyt myös yhden huonon, sillä vast'ikään hankkimani uusi nudehuulipuna ei vastannut odotuksiani.. Olisiko teillä suositella jotakin superhyvää nudepunaa? Entä mitä pidätte mun meikkipussin uutuuksista?

4 kommenttia:

  1. Moi, mistä noita Baby Skin -tuotteita löytyy? Oon koittanut etsiä, mutten ole vielä mistään löytänyt:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mä oon ostanut molemmat ihan Cittarista (: nuo on kyllä usein hyllystä loppu, mitä oon vilkuillut, mutta toivottavasti saat pian omasi ❤️

      Poista
  2. Sun vapaapäivä kuulostaa tosi hyvältä <3

    Pitkään on ollut ostoslistalla tuo Garnierin tuote ja tämän postauksen jälkeen olen varma, että sen haluan kotiuttaa! :) Baby Skin-tuotteista olen tuota turkoosissa tuubissa olevaa käyttämän ( kiitos sun postauksen uskalsin ostaa sen<3 ) ja nyt haluan ehdottomasti päästä testaamaan keltaisen tuubin tapausta! Sekä hei tuo Lumenen seerumi kuulostaa kanssa huippu hyvältä. Eli sekin siis ostoslistalle :D H&M on kyllä tosiaan yllättänyt meikkejensä kanssa ja niiden ulkonäkö on myös pelkkää plussaa. Itse tilasin ebaysta huulikiillon ja tässä sitä odotellaan, että millainen tulee. Tosiaan sen hintakaan ei ollut paha, joten ei haittaa jos jää käyttämättä :) Sekä tuo kulmapaletti kuulostaa kanssa houkuttelvalta, sellaista en tosin nyt tarvitse mutta laitan muistiin. Tykkään kun teet tälläisiä postauksia, sulta tulee aina hyviä vinkkejä ja esittelet tuotteet kattavasti<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit kiva kuulla, että tykkäät näistä postauksista ja että oot saanu näiden avulla myös uusia tulokkaita sun meikkipussiin ❤️ Mun mielestä näitä postauksia on sekä kiva tehdä, että lukea ja nykyisin melkein aina, kun jonkun uuden kosmetiikkatuotteen hankinta on edessä, luen blogeista muiden suositteluita :D Kätevää, ettei enää kaupassa tarvitse kuluttaa aikaa pohdiskeluun! Kiitos ihanasta kommentista taas❤️

      Poista