11/23/2015

Winter Wonderland outfit

Takki - H&M
Farkut - Gina Tricot
Kengät - Kookenkä/Andiamo
Laukku - Louis Vuitton
Huivi - Cubus

Viikonloppuna satoi valtavat määrät lunta ja maisemat muuttuivat heti kauniimmiksi Meinasin olla pulassa, kun ajoin Seinäjoelta Jyväskylään perjantaina juuri pahimman lumipyryn aikoihin. Tietä ei erottanut penkoista ja näkyvyys oli ehkä 5 metriä. Matkantekoon kului vielä huomattavasti pidempi aika kuin normaalisti, mutta kotikotona odotti viikonloppu täynnä mukavaa tekemistä, joten matka oli taistelun ja jännittämisen arvoinen. Nämä asukuvat päästiin ikuistamaan ennen lähtöä Jyväskylän kansainvälisiin koiranäyttelyihin, joissa käytiin äidin kanssa ihailemassa staffeja ja amstaffeja. Joistakin kuvista voi huomata hennon lumisateen Tälläisillä pikkupakkasilla tuo vaaleanpunainen takki vielä menee paksun huivin kanssa, mutta mikäli (toivottavasti) tälläiset säät jatkuvat, täytynee pian siirtyä lämpöisempiin takkeihin. Kohta saa myös pukea jalkaan pidempivarrelliset saappaat ja ehkä jopa Uggit! Hennot pastellivärit sopivat mielestäni myös talveen, sillä valkea hanki taustalla tuo vaaleatkin värit ihan uudella tavalla esiin. Oletteko tekin innoissanne lumikinoksista? Entä miltä asu teidän silmään näyttää?

2 kommenttia:

  1. Näytät Essi niin kauniilta ja tämä sun asu on ihan nappi<3 Sulle istuu täydellisesti tuollaiset hennot pastellivärit! :)) JA eikä, mä haluan kanssa johonkin näyttelyyn katselemaan nimenomaan staffeja ja amstaffeja. Repeisin varmaan liitoksistani siellä :D Kumpa Sjoella järkättäisiin jokin näyttely tai mätsäri mahdollisimman pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanista kehuista Linda ❤️ Tämä asu miellytti kyllä omaakin silmää (: Me oltiin äidin kanssa ihan sekaisin siellä kehien laidoilla :D Jännitettiin kädet nyrkissä omien suosikkiemme puolesta. Upeita koiria oli ilo katsella (: Mun mielestä Seinäjoellakin oli viime talvena jotkut isommat näyttelyt, joten voisi luulla, että tänä vuonnakin jotakin tapahtumaa olisi! Kaikista mielenkiintoisinhan olisi vain staffien ja amstaffien erikoisnäyttely (:

      Poista