9/04/2016

New trench coat in action



Trenssi - Dawn Levy / Paita&aurinkolasit - Gina Tricot / Housut - Mango / Kengät - Kookenkä/Andiamo / Laukku - Louis Vuitton
Syksy on pukeutumisen suhteen vuodenajoista ihanin, etenkin alkusyksy. Ei ole vielä oikeastaan kylmä, mutta huiveja voi jo kaivella esille ja kerrospukeutuminen on taas okei. Tämä kuvien asu on esimerkki syysasusta mun mieleen - nilkkurit ja kunnon takki, mutta toisaalta ilman hanskojakaan ei palella. 
Tämä kuvien trenssi kuuluu kesän parhaimpiin vaatelöytöihin Mullahan oli ennestään olemassa jo vuoden päivät palvellut vaalea trenssi, mutta tämä yksilö kiinnitti huomioni Sokoksella äidin sovitellessa takkeja. Täydellinen väri - ei beige, vaan nude ja materiaali niin kauniisti laskeutuvaa, leikkauksesta puhumattakaan. Mun oli pakko sovittaa takkia ja sen istuessa täydellisesti tiesin, että kassan kauttahan tässä on mentävä. Onneksi niin, sillä trenssi on valikoitunut päälle jo lukuisia kertoja. Tämän takin kohdalla huomaa jälleen selkeästi eron merkkivaatteen ja ketjuliikkeen vastaavan välillä, mun aiempi, muistaakseni Vero Modan trenssi ei ikinä istunut tai laskeutunut näin täydellisesti. Odotan tältä takilta myös huomattavasti parempaa kestoa käytössä.

Mitä pidätte uudesta trenssistä ja asusta?

2 kommenttia: