9/28/2016

Simple autumn outfit






Takki - Zara / Farkut - Bikbok / Neule - H&m / Huivi ja hanskat - GinaTricot / Laukku - Louis Vuitton / Kengät - Andiamo/Kookenkä

Olin viikonloppuna Seinäjoella kyläilemässä ensimmäistä kertaa poikaystävän luona sen jälkeen, kun hän palasi sinne noin kuukausi sitten. Vaikka muhun iski vatsatauti juuri ennen reissua (olinkin jo odotellut kyseistä tautia nim. neljäs kerta vuoden sisällä..) oli meillä huippuhauska viikonloppu yhdessä Saatiin myös ikuistettua mun viime viikkojen lemppariasu ennen Vohvelihetki-kahvilaan poikkeamista. 
Mulla on ollut hetken nahkatakiton aikakausi ja oon halunnut käyttää trenssejä yms. naisellisempia takkeja, mutta jotenkin hankittuani tuon harmaan huivin, oon kulkenut lähiaikoina todella paljon tuossa vuosia vanhassa luottonahkatakissa. Lisäksi päädyin jokin aika sitten kokeilemaan Bikbokissa paljon hehkutettuja Never Denim-farkkuja ja pakko sanoa, että ikuisena Ginan Mollyjen puolestapuhujana oli pakko kääntää kelkka - nämä farkut istuvat kuin unelma. Ja mikä parasta musta housut ja musta takki ovat tietenkin (kuolettava tylsä, mutta) aina mätsäävä yhdistelmä. Oli myös ilahduttavaa löytää kerrankin farkut, joissa 7/8 vajaamittainen lahje on oikeasti hieman vajaamittainen myös näin lyhyen ja muodokkaamman naisen päällä. Näitä farkkuja on kyllä pakko hankkia lisää eri väreissä!

Miltä tälläinen simppeli syysasu teistä näyttää?

12 kommenttia:

  1. Tuo asu on ihan todella jees. :) Varsinkin hanskat iskee silmään, enpä ois arvannu Ginan yksilöiksi. :) Ovatko tuntuneet laadukkailta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla että tällänen peruslook iskee :) Tiedätkö, nuo hanskat osu munkin silmään saman tien kun astuin Ginaan sisälle ja siksi tiesin että ne on pakko kotiuttaa, vaikka muutoin oonkin mieltynyt nahka-asusteissa (kengät, laukut yms.) viime vuosina ruskeaan. Nuo hanskat on aitoa nahkaa, joten on tuntunut laadukkailta ollakseen Ginan :) plussana myös lämmin vuori sisällä, eli menee vielä kylmemmilläkin keleillä!

      Poista
  2. Ihana asu! Nahkatakki on niin hyvä matchaa noitten neuleitten ja svetareiden kanssa, ehottomasti yks lemppariyhdistelmistä :-)

    ~ Jasmin N
    littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että näyttää hyvältä sunkin silmään :) Ja oot kyllä ihan oikeessa, jotenkin tuntuu että lyhyemmässä ja pelkistetymmässä nahkatakissa paidatkin pääsee vähän paremmin esille kuin vaikkapa trenssin kanssa!

      Poista
  3. tosi kaunis asu, ihanan syksyinen ♥ juuri sellainen täydellinen luottoasu syksyyn! ja hei tiiätkö, mulla kävi sama juttu noiden never denimien kans! oon kans luottanut ginan mollyihin, mutta loppukesästä ostin mustat never denimit vajaamittaisina ja rakastuin ♥ niin mukavat päällä, oikeasti istuu kuin hansikas ja lahkeen vajaa mitta on just täydellinen!

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Ihan samanlainen tilanne kun mulla :D muistan kun Mollyjen materiaali muuttui joku reilu vuosi sitten huonompaan suuntaan ja harmittelin, mutten silti suostunut edes sovittamaan mitään muita housuja. Mutta onneksi mä ja sä päädyttiin kokeilemaan Never Denimejä :) Ja kiitos paljon Jenni kehuista, huippua että teillä on asujen suhteen näin samat mieltymykset kuin mulla❤️

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Tässä lookissa on kyllä tullut viiletettyä paljon :) Kiitos kehuista Saga❤️

      Poista
  5. Tosi kaunis asu! <3 :) heii missäpäin toi vohvelipaikka on sjoellaa? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)❤️ Hmm se oli ihan siellä keskustassa, en ikinä oppinut mitään kadun nimiä :D mutta löytyy varmana osoite kun Googlaa Vohvelihetken :)

      Poista
    2. Joo täytyy googletella! :D sulla on muuten tosi kiva blogi, liityin lukijaksikin :) <3

      Poista
    3. Jep suosittelen kyllä sitä paikkaa ja varoitus: ne vohvelit on valtavia :D Oi että, mahtava kuulla! Tervetuloa seuraamaan❤️

      Poista