10/10/2016

Epäonnistuneet asukuvat II

Mulla on niin asuja kuin mitä tahansa kuvattaessa huono tapa olla poistamatta mitään kuvia, vaikka jo kamerasta voisi kätevästi poistella esim. asetusten säätö-testiräpsyt. Niimpä koneen kuvakansiot pursuilevat suurimmaksi osaksi käyttökelvottomia kuvia hahah. Ainut hyvä puoli tässä on, että materiaalia tämän kaltaisiin postauksiin löytyy takuulla joka asukuvauskerroilta! Oon toteuttanut tälläisen postauksen kerran aiemminkin, ykkösosa löytyy täältä.
 Noniin, viritelläämpäs tämä näin ja tuo noin .. Mikä siinä on niin vaikea sanoa kuvaajalle, että stop, korjaan laukkua/huivia/takkia tms.? Näissä kuvissa parasta on aina myös keskittynyt ilme, kun asustetta väännetään parhaaseen mahdolliseen asentoon.
 Siristelykuvat jatkuu! Kommentoin näitä jo edellisessäkin osassa, sillä ihan oikeasti joka ikisestä asukuva-albumista löytyy tälläisiä silmät-ei-ihan-kiinni-mut-melkein-ilmeitä ja yleensä mulla on tuo sama hammashymy päällä. Nämä harmittaa silloin, kun kuva olisi muuten ihan käyttökelpoinen, kuten tässä oikeanpuolimmainen. Oonkin välillä harmitellut ettei kuvanmuokkausohjelmista löydy silmien punaisuuden poiston lisäksi silmien avaus-säätönappia.
Jaaa asento. Nämä asennonvaihtokuvat on klassikkokamaa. Haluaisin kysyä itseltäni, mitä tyrannosaurus-rex-kuvaelmaa tuo mun toinen käsi tuossa oikeanpuolimmaisessa kuvassa yrittää? Nämä kuvat tuo aina hieman sellaista epätoivoa, sillä tältä mä varmaan näytän oikeastikin, sillä enemmänhän sitä asentoja vaihtelee, kun poseeraa paikoillaan oikeassa elämässäkin.
Fierce. Tätä ei riitä edes sanat kuvailemaan. Balettitanssijan kädet ja hiustenheilautus, symboliikkaa jota tavalliset kuolevaiset eivät ymmärrä.

Näyttääkö mikään tutulta omista asukuva-albumeista?

6 kommenttia:

  1. Hah aivan mahtavia. Näytät näissä paljon järkevämmälle kun mie omissa vastaavissa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa että näistä on iloa muillekkin :D Tiedätkö, olin yllättynyt miten "epäpahoja" nää oli! Tai siis tähän kaivamani oli oikeasti pahimmasta päästä. Oon ehkä alkanut kehittyä kuvattavana tai sitten on vain tuuria ettei kaksarikuvia yms. oo viimeaikoina tullut :D

      Poista
  2. Haha näitä on aina hauska katsoa :D Mulla on just noit kaksari kuvia ja muita pahempia, toi tyrannosaurus on yks vakio mitä teen vähintään kerran joka kuvauksessa :'D

    ♥ JennyJanette

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä nämä on hauskoja postauksia sekä lukea että toteuttaa :D Hahah eikä, tyrannosauruksen elkeet on siis tuttuja sielläkin :D

      Poista
  3. nää on aina ihan parhaita postauksia! Omaankin kameraan tuntuu tarttuvan enemmän näitä kuvia kuin niitä onnistuneita. :D Toi viimeinen kuva on kyllä ihan mahtava :D

    http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näitä varten ne kaikki epäonnistuneetkin otokset kannattaa säästää (hyvä tekosyy jatkaa laiskottelua kuvien poistossa) :D tuo viimenen vetää kyllä sanattomaksi!

      Poista