1/02/2017

In dusty pink pants




Takki - 2nd hand / Housut - Bikbok / Paita - Bikbok / Kengät - Vagabond / Clutch - Longchamp / Hanskat - Ril's

Tässä asussa vietin niin pikkujouluja, kuin joulunpyhiäkin ja tulen varmasti pukeutumaan samoin myös joissakin tulevissa "juhlavammissa" tilaisuuksissa. Kävin syksymmällä muutaman kerran ihastelemassa noita housuja Bikbokissa ja sovitinkin pariin otteeseen. Mielestäni tuollaiset näyttävät superhyviltä pitkissä, kapeissa jaloissa, jollaiset omani eivät tosiaan ole. Viimeisellä sovituskerralla ajattelin kuitenkin että hitsit, mähän tykkään näistä housuista ja vaikka moista tyyliä ei olisi juuri mun muodoille tarkoitettu, niin olkoon - ja niimpä kävelin kassan kautta ulos liikkeestä. Ja onneksi niin, sillä nämä ovat olleet aivan supermukavat ja yksinkertaisuudessaan niin näyttävät, ettei asulta juuri muuta vaadita! Myös tuo dustypink-sävy on ihastuttava ❤ Miten teihin on iskeneet tälläiset leveälahkeiset housut? Entä mitä pidätte asusta?

8 kommenttia:

  1. Näyttää sun päällä tosi hyviltä :) Mulla on itellä parit leveät lahkeet trikookankaalla ja ne on kyllä ihanat! Tyylikkäät hienommankin takin kanssa kankaasta huolimatta ja samaan aikaan rennot ja mukavat päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)❤️ Oot oikeassa, leveälahkeiset housut näyttävät kankaassa kuin kankaassa tosi tyylikkäiltä! Ja mukavuus on kyllä iso plussa hahah!

      Poista
  2. Ei vitsi onks toi takki kirpparilta? Sika hyvä löytö pakko sanoa! :-) Asu on muutenkin kokonaisuudessaan sellainen että voisin kuvitella sen itseni päällä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnn! Tää on kyllä ollut yksi parhaita kirppislöytöjä ever. Tuli vastaan joskus 3 vuotta sitten ja hintaa oli varmaan 10€, on kyllä maksanut itsensä takas :) Nyt on kyllä kaupoissa ihan kauniita tekoturkkeja, esim Cubuksella näin kivan vaalean!
      Voi kiitos paljon, ihana kuulla että asu on myös sun mieleen❤️

      Poista
  3. Upea asu! Tuo takki on niin ihana<3 Oot tehnyt hyvän löydön kirppikseltä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mahtavaa että asu iskee suhunkin :) Ja jep, oon ihan samaa mieltä, että tuo takki on kyllä huippulöytö!

      Poista
  4. vautsi miten kivannäköinen asu! Tuo takki etenkin on aivan ihana *_*! Nättejä kuvia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kiitoksia paljon❤️Takki on kyllä hyvin kerännyt teiltä pisteet :)

      Poista