12/31/2009

Vompatit, viimeistä viedään

Mitenhän taas kävin näin, että kello näyttä 2:55 on räpellän tätä postausta täällä eh?


Vaikka rakastan kahvia, olen huomannut viime viikkoina valinneeni tosi usein normaaliin kahviaikaani (jotka sijouttuuvat tasaisesti muutamien tuntien välein ympäri kelloa - tai siis sitä aikaa minkä olen hereillä ) kahvin sijasta kaakaon. Syy tähän on oikeastaan aika selkeä. Harva asia on yhtä täydellistä, kuin kupillinen lämmintä kaakaota ja ISO kasa kermavaahtoa.
Kahvin kanssa kermavaahto ei oikein käy ja muutenkin olen vähän sellainen tyyppi, että en koskaan voi juoda kahvia ilman jotakin mutusteltavaa siinä sivussa. Niimpä kaakao (+ kermis, ilman sitä se on oikeastaan aika tylsä juoma ehhehe ) on loistava vaihtoehto myös siksi, ettei vaadi seurakseen mitään keksiä tai voileipää.
Voisiko joku keksiä kofeiinipitoisen kaakaojauheen? Sen jälkeen mun kahvinjuonti olisi varmaan historiaa .. Tai no en kyllä tiedä sittenkään ;D


 En_tajua_miten_voi_olla_taas_uusi_vuosi.
Tuntuu että vasta pari kuukautta sitten piti opetella kirjoittamaan vuosiluvuksi 2009 kaheksan sijaan, mutta kappas keppanaa, pian - itseasiassa n. 21 tunnin kuluttua vaihdetaan taas vuotta. Ja vuosikymmentä.
Olisi ollut siistiä viettää tämä uv Levillä, jossa 10 vuotta sitten katselin silmät pyöreinä tosi hienoja "2000"-kuvion taivaalle muodostavia raketteja, pulkkaan vuorautuneena. Siitä olisi voinut tehdä vähän niinkuin perinteen. Jokainen uusivuosi jolloin vuosikymmenvaihtuu olisi vietetty Levillä. Tai edes jossain päin Lapia.
Muttaaaaa ei.
No ehkä suuntaan sinne sitten ... 2020? Kamala edes ajatella noin pitkälle huh.
Onneksi on kuitenkin näillä näkymin tulossa ihan kelpo vuodenvaihde n____n ♥

Koska tosiaan vuosi 2009 on aivan lopuillaan, taidan listata tähän tämän vuoden top5 - parhaat palat:
1. KESÄ - vaikka olenkin niiiiiin talvi-ihminen kuin vain olla voi, niin ei ole kuitenkaan kesäloman voittanutta. Niin paljon aikaa tehdä kaikenlaista ♥ Isostelu, kesätyöt, kaikki moporeissut - ah saanko elää ton kesän uudelleen thx?
2. Uudet kaverit - tänä vuonna tuntuu että oon saanu varmaan enemmän uusia kavereita ku koko elämäni aikana yhteensä! Ja nimenomaan myös semmosia hyviä kavereita, ei vaan moikkaustuttuja.
3. Vanhat kaverit - parhautta aina ja ikuisesti i think. On hienoa, kun tuntee toisen niin hyvin, että tietää mitä se milloinki ajattelee. Joku sanoo jotain, katot sun parasta kaveria silmiin ja kumpikin tietää mitä toinen ajattelee. Voit soittaa toiselle vaikka klo. 2 yöllä jos on oikeesti semmonen tarve ja tiedät, että aina on joku joka kuuntelee ja auttaa sut pois pahimmastakin kuopasta jonka oot ittelles kaivanu. Kavereita ei voita mitään, ei varsinkaan niitä vanhimpii ja parhaimpii ♥
4. Uusi koulu - lukio on muutanu mun elämää oikeastaan vaan parempaan suuntaan, vaikka sitä on ehkä vaikee uskoo. Ja meidän koulu on vaan paras, tai ainakin ne ruuat nams. Lisäksi oli kiva aloittaa kaikki vähän niinkuin puhtaalta pöydältä oltuaan taas 3 vuotta samassa koulussa.
5. Stuffssss - olen enemmän tai vähemmän materialisti, joilloin luonnollisesti uudet tavarat ja jutut joita saan/hankin piristävät mieltä, päivää tai koko vuotta huomattavasti. Tämän vuoden ehdottomasti parhaita tavaroita olivat tuo upouusi järkkäri,läppäri ja tietenkin kaikki kivat vaatteet jajaja oikeestaan en tänä vuonna edes hankkinut tai edes saanut mitään kovin turhaa, joten sekin takia tämä lienee ihan fiksu valinta vitoskohdaksi.

Noi ei oikeestaan ole mitenkään semmosessa järjestyksessä että ykkönen on kaikkein paras ja vitonen huonoin, kunhan kirjotin siinä järjestyksessä missä mieleen tulivat. Mutta tossa on varmaan 5 juttua, jotka muistan vuodelta 2009 vielä (toivottavasti) monien vuosien päästä.

Ja koska ei hyvää ilman pahaa, niin mainittakoon vielä yksi huono juttu ( - huom. vain yksi, sillä yritetään nyt edes kääntää kaikki positiiviseksi vaikka se vaatisikin vähän manipulointia), josta muistan vuoden 2009 lopun ikääni.
Huonot uutiset - tänä vuonna uutisten katsominen/kuunteleminen/lukeminen on ollut erityisen kamalaa, sillä musta tuntuu ettei vielä kertaakaan aikaisemmin ole ollut näin epätoivoisen oloista vuotta. Vain tiedoteita siitä, kuinka moni on milloinkin kuollut ja missä, uutisia lomautuksista ja yritysten konkursseista, maailman alituiseen kasvavasta nälänhädästä tai ilmaston muutoksesta puhumattakaan. Voin vain toivoa, että uusi vuosikymmen olisi vähän niin kuin uusi sivu ja kaikki alkaisi viimein kääntyä parempaan päin !
Tähän loppuun mulla on vielä yksi juttu nimittäin;

2 kommenttia:

  1. Tää on hirmu kiva blogi : ) Kirjotat niin mukavalla tyylillä ja kaikesta normistakin saat kiinnostavaa juttua. + kuvat on tarkkoja ja hyviä, sekä kynnet söpöjä :`] En kovin kauaa tätä oo lukenu, mut suosikkien joukkoon jo päässy. No btw, Hauskaa vuotta 2010 sulle!

    Ps. Voitko laittaa joskus siitä maailman söpöimmästä takista kuvia sun päällä? :D Ois kiva nähä. :] Nii ja ois kiva jos tekisit jonkun postauksen miten laitat hiuksesi? :)

    VastaaPoista
  2. n___n näin positiiviset kommentit saa mut aina niin hyvälle mielelle !

    Öö joo, pitäis ottaa kuva siitä takista mun päällä (= Ja joku hiustuto vois olla jännä tehhä vaikka ei tähän mun hiustenlaittoon mitään ihmeellisiä taikoja tarvita.

    Kiitos kommentista + toivomuksista, koitan toteuttaa ne mahd. pian (;

    VastaaPoista