4/16/2010

Pettynyt pelikaanipopulaatio

Italy here we come !!
.. Eiku ei sittenkään.















Kuten kaikki varmaan on jo jotain kautta kuulleet, Islannista levinnyt tuhkapilvipaholainen on laittanu koko Euroopan lentoliikenteen kerralla sekasin ja Hki-Vantaa on suljettuna vähintään huomisiltapäivään.
Eli siinä meni myös meidän tän aamun lento Frankfurtin kautta Italiaan.
Hassua että tuli tämänkin päivä nähtyä, kun mua oikeasti harmittaa, että on vapaata!
Olin tosiaan koko eilisen keräillyt kamoja kasaan ja mm. purkanut ja kasannut uudelleen ton ruumaan menevän matkalaukun ainakin 5 kertaa, koska noi kaikki stuffit ei millään meinannu mahtua sisään. Äkkiä motivatsuuni tota pakkausta kohtaan sitten loppu, kun alko tulee tietoja siitä että Suomen ilmatila luultavasti suljetaan ja Hesavantaa samoin.
Hirveintä oli se epätietosuus siinä 20-22 kun me ei tiedetty, että pitääkö aamulla mennä koululle 03:15 niinku oltiin sovittu vai mitä. Lopulta opettajat soitti kaikille, että ei tarvii tuolla yöllä eikä koko huomisena (eli tänä päivänä siis nyt) ja että asiaa koitetaan selvitellä italialaisten kanssa.
Ja samassa vaiheessa ollaan edelleen. Ei oo nyt mitään tietoo, että millon on lähtö ja silleen. Mutta ei ainakaan tänään eikä luultavasti huomennakaan, koska kenttä aukee ehkä klo: 15 enkä oikein usko että saadaan mitään lentoo illaks.
Ennemmin mää sitäpaitsi odotan kunnolla et vaara on ohi! Toivottavasti toi matka nyt kuitenkin sumplitaan silleen, että saadaan olla perillä se 10 päivää mitä alunperin pitikin.

Huoh, tällästä tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti