12/17/2011

Hylkeen poikasta kutsutaan kuutiksi

Mro! Täällä hymyilee iloinen otus. Joululomaan on enää pari hassua arkipäivää (mitäs siitä, että ne koepäiviä onkin :DD) ja kirppariprojekti saatiin ajettua loppuun kunnialla. Eilen kävin keräämässä sa(l)don. Satasen verran meidän myynneistä sitä rahaa siunaantui ! Eilen kävinkin sitten toisella kirpparilla tuhlaamassa 13 euron verran omasta osuudestani:
Ja löysin pitkäaikaisena etsinnän takana olleen pitsitopin
Sekä übermaukkaan - miltein järkyttävyyden rajamailla häilyvän mekon! Tää oli ihan käyttämätön ja teki lompakkoon vain 9 euron loven, jonka takia mun oli pakko ostaa toi vaikka se vähän iso olikin. Oletan kuitenkin, että syön jouluna niin paljon, että toi on uutena vuotena sopiva (((:














Viimeisenä haluaisin jakaa kanssanne tämän kuva, joka sai mut miettimään omistanko kilpikonnan sijasta sittenkin hylkeen :DD Huomaatkaahan myös Murmurin keskittynyt ilme, kun se punnertaa itteään tonne puukopin katolle.

Edelliseen postaukseen (tai miksei tähänkin) voi laittaa edelleen tulemaan postailuideoita, jos jotain tulee mieleen ! Ja kuten (usein) sanottua: kaikenlaiset kommentit ilahduttaa mun päivää aina (:

XOXO

3 kommenttia:

  1. Toi mekko on niin päree ettei mitään rajoja!

    VastaaPoista
  2. Rapu: Hahaha oon niiin samaa mieltä =DD !!

    Bun: Murppukin rakasta sua teijän fb yhteiskuvasta päätellen ((: Mursalta terkkuja

    VastaaPoista