12/19/2011

Valkeille jänojusseille saattaa käydä lumettomuuden vuoksi kalpaten

Heissulivei! Täällä odottelen karvalakki päässä lumen tuloa, jotta tollaselle Siperia-varustautumiselle olisi oikeasti aihetta. On hauskaa kuunnella, kuinka ihmiset valittaa lumettomasta joulusta. Viime vuonna valitettiin liian kylmästä joulusta. Ei sillä, etten itse lukeutuisi samoihin nokan koputtajiin - mutta eikö ookkin jännää, miten IKINÄ ei olla tyytyväisiä mihinkään säähän?

Lauantaina tapahtui kummia! Meillä on ollut tyttöporukassa tapana, että aina, kun joku on saanut ajokortin, ollaan sullouduttu kyseisen tyypin kyytiin kerralla luodaksemme kuskille lisäpaineita ja hakeaksemme turvaa toisistamme hädän hetkellä - ja ehkä ihan siksikin, että päämäärätön autoilu yhdessä silloin tällöin voi olla superhauskaa. Toissapäivänä tälläisen neitsytmatkan kuskina toimi laumamme nuorin jäsen. Nyt tuli tosiaankin sellanen olo, että VITSIT tää vuosi on mennyt nopeesti ja toikin pelle on jo liikenteenvaarantaja!














Pulla ja Vilma oli tehneet piparitalon ja meille piparijoulukortit. Voisin jättää mainitsematta, että ne kortit oli oikeasti talon seiniä, josta unohtui ikkunat, mutta se olisi jo liian kilttiä, vaikka joulunalusaikaa vietetäänkin!















Tänään oon tekaissut aamulla nopsasti ruotsin kokeen (tän koeviikon teemana oli, etten lue mihinkään kokeeseen !!!) ja sitten oon hoidellut kaikenlaisia tonttuhommia ehhehehe :DD Viimevuosina musta on alkanut tuntua, että joulu on melkein hauskempi nykyään, kun joulupukkiin ei enää usko niinkuin lapsena, soulmates anyone?

Tahtoisin teiltä kommenttia erityisesti siitä, tykkäilettekö ennemmin tämän kaltaisista pikkupostauksista useammin, vai suuremmista harvemmin? Ja toki kaikesta muustakin (:
XOXO

5 kommenttia:

  1. Kaikenlaiset postaukset on kivoja, oot niin symppis :) <3 Teidän jengi on kyl parasta, varsinki mäkkijonossa ;)

    VastaaPoista
  2. Useammin on kai "aina parempi"? Jos tulee mielenkiintoista tekstiä, niin sitten toki.
    Harvemmin tulevat on sitten harvinaista herkkua :)

    VastaaPoista
  3. Rapu: AaaaaaaAAAaa kiitti toi sun kommentti sai niin hymyn mun huulille =DD Mullakin riitti riemua kun huomasin sut siellä safkailemassa !

    Noora: Hihihi kiitokseja mielipiteestä, pidän mielessä ! (=

    VastaaPoista
  4. maukasta et kerroit ton piparikortti setin täällä nii kaikki tietää kuinka pellejä minä ja vilma ollaan:DDDDD

    VastaaPoista
  5. Bun: Kaikella rakkaudella teille ♥

    VastaaPoista