12/14/2011

Onnellisena aavikkoilves kehrää

Moikka ! Vääntäydyin koneelle antaakseni teille 3 neuvoa.
Yhden huonon:















Älä ota itsenäisiä kursseja. Jos oot laiskuuteen taipuvaista sorttia voin nyt kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa, että se laiskuus on ja pysyy osana sinua myös sen itsenäisen kurssin suorittamisen ajan. Vai pitäisikö sanoa etenkin sen ajan.

Ja kaksi hyvää:















Kokeile uraasi kokkina. AAAaaaaAaa oon viimesien viikkojen aikana vakuuttunu omasta Subiyrittäjä-urastani, kun oon väkerrelly tollasia herkkupatonkeja iltojen ratoksi !

Ilahduta vanhuksia. Käytiin tänään puheviestinnänkurssin kanssa vanhainkodissa laulamassa ja lukemassa vanhuksille ja oon vieläkin niiiiin superhyvissä fiiliksissä siitä Niitä vanhoja ihmisiä kiitollisempia kuuntelioita ei varmasti tuu enää ikinä vastaan.
Meillä on huomenna koulussa jouluteemapäivä. Otin tonttulakin mukaan vahingossa jo tänään. Huomenna uusi yritys!
XOXO

Ps. Nyt kun uusia lukijoitankin on muutamia siunaantunut (mistä olen ymmälläni ja äärimmäisen iloinen) voisitte taas ehdotella jotain aiheita, joista mahdollisesti haluutte postauksia. Vielä koskaan en oo tainnu toiveita toteuttaa mutta ... no kerta se on ensimmäinenkin :D

7 kommenttia:

  1. humalan olotilassa otetut kuvat -postaus (:

    VastaaPoista
  2. karoliina: Mmmm laitetaan mietintään, tosin en tiedä kuinka kiintoisa siitä mahtais tulla, meikäläisen meikkikulttuuri ja tarvikerepertuaari kun ei oo mikään ihmeellinen (=

    Sarah: En ikinä koe omia asujani mitenkään ihmeellisiks, joten siks ei tuu päivittäin eikä edes viikoittain kuvailtuu, mutta voishan sitä aina välillä! Kiitokseja ideasta ((:

    Bun: Voin lähettää sulle sellasen postauksen privaattina sähköpostilla.

    VastaaPoista
  3. Tuo päivän asu, tai ylipäätään pikkusen vaatekaapin raotus ois huippujeejee :-) Olipa kiinnostava tai ei, mut selaile hieman näitä postauksia, niin kyllä taitaa naama napottaa jokaisessa ekana :-D:-D EI SILLÄ että siinä ois mittää vikaa!

    Hiuspostaus ois myös kiva, vaikka joku kuvakollaasi millassii kampauksii ja muita on päästä löytyny :-D

    Paras ois vanhojen ja ennenjulkasemattomie kuvie esittely :-D !!! Long life yläaste ja sillee!

    VastaaPoista
  4. Bun: Oottele rauhassa =DD=DD

    Anon: Olen niin narsisti että tykkään katsella nassuani paljon, myös omassa blogissani! Eivaan, joo pistän korvan taakse ton asukuvailun (=

    Hiuspostaus ja vanhatkuvat-postaus on kummatkin erittäin toteutuskelpoisia ideoita - kiitos niistä !

    VastaaPoista