12/28/2012

Neonväriset otukset ovat yleensä myrkyllisiä

Mau! Meikäläisen joululoma on ollut jo parin illan verran historiaa, mutta mainioita juttuja on tullut puuhailtua töidenkin ohella. Keskiviikkoiltana käytiin lauman kanssa keilaamassa ja tuntui ihan hassulta olla vaihteeksi asiakkaana omalla työpaikallaan - olkoonkin että kävin valitsemassa tiskin takaa itse hohtokeilausmusiikit sun muut !
Valkkaan töihinkin aina taktisesti jonkun neonvärisen paidan hohtoilloiksi, koska noi näyttää niiiiin maukkaille noissa ihmevaloissa.

Torstaina oli aika suunnistaa aikaisin aamusta alennuslaareille. Teinkin ihan kivoja löytöjä, etenkin huippuhalvat korut (jotka suurinpiirtein just ja just erottaa tuosta mainiolaatuisesta kuvasta) lämmittivät tälläisen harakan mieltä kovin Pysyin jokavuotisessa alennusmyynti-tavoitteessani ja ostin ainoastaan sellaisia juttuja, jotka oli jollain halvennustarralla varustettuja! 
Vielä yksi ilta pitäisi jaksaa yllänäkyvän ihmejuoman voimalla asiakaspalvelu-ilme naamaa koristaen ja sitten aika vaihtaa taas vähän vapaalle. En oo tainnut pitkään pitkään aikaan olla mistään yhtä innoissani kuin tulevasta vuodenvaihteesta hihihihiii.

Kertokaahan ihmeessä millaisissa merkeissä teidän joululomat on sujuneet!
XOXO

2 kommenttia: