12/26/2012

Tonttulakin asettaminen hirvieläimen päähän saattaa olla haasteellista








Heipähei! Joulu alkaa olla pikkuhiljaa lusittu ja vaikka mulla ei ollut vielä aatonaatto iltanakaan yhtään jouluinen olo, niin kelpo kinkerit kuitenkin kehkeytyi. Käytiin kirkossa, syötiin hyvin, pelailtiin ja tietenkin lahjottiin toisiamme. Oon selvästi ollut kilttinä, sillä paketeista paljastui paljon kaikkea mieluisaa kamaa - kenties kaikissa vaaleanpunaisen eri sävyissä Yksi liikuttavimmista lahjoista oli kirje mun venäläiseltä ex-työkaverilta, jonka joudun kyllä sanakirjan kanssa lukemaan lävitse.

Kuvaamisen kanssa on ollut vähän haasteellista - torstaina nimittäin onnistuin pudottamaan kameran niin, että putken automaattitarkennus hajosi ja niimpä on pitänyt tarkennella käsin! Hankaloittaa esimerkiksi peiliposejen/muutenkin oman nassun kuvaamista paljon josta johtuen uusi obska on hankinnassa mahdollisimman pian tietenkin. Mikäli sieltä ruudun toiselta puolen löytyy kamera-asiantuntijoita, niin saa suositella jotain kivaa perusobjektiivia, runkonahan mulla on siis Canonin EOS 500D.

Toivottavasti kaikilla oli yhtä mainio joulu, kuin meikäläisellä. Lähden illalla keilaamaan tytyjen kanssa ja huomenna työt jo sitten kutsuukin samaisessa mestassa.. Suunnitellaan tänään myös meidän uudenvuoden kemuja, hihihi en malta odottaa!
XOXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti