12/16/2012

Sarvikuono ja virtahepo ovat väriltään lähes identtiset

Heissulivei! Toisen työpaikan lopputili tuli alkuviikosta ja pitihän siitä päästä pikimmiten eroon. Mua naurattaa toi lopputili sanana, koska tajusin vasta kesällä sen tarkoittavan todella kirjaimellisesti viimeistä tiliä hehee. Jokatapauksessa, liikuskelin ihmisten ilmoilla yllänäkyvässä varustuksessa. Tuo päälle valikoitunut vaalean harmaa nahkatakki on kirpparilta lähimenneisyydessä löytynyt uutuus - ja tietenkin aivan liian kylmä näillä leveyspiireillä tähän aikaan vuodesta.



 En oo varmaan pitkään aikaan ostanut OIKEASTA KAUPASTA noin suurella rahamäärällä mitään. Kirppistely tekee ihmisestä pihin. Mukaan tarttui kuitenkin jo pitkään etsiskellyt uudet juoksu/muutenvaanjumppa-trikoot, hassun malliset superpinkit rintsikat ja uudet farkut. Oon aina ollut vakaasti sitä mieltä, että korkeavyötäröisten farkkujen kanssa tulisi olla tarkkana ja että ne ei todellakaan sovi kaikille. Etenkään mulle. Noi oli kuitenkin kivan väriset (vaikka kuvissa näyttävätkin mustilta, niin todellisuudessa toi väri on sellanen supertumma sininen), eikä saatavilla ollut muita malleja, joten ajattelin että menkööt. Pari päivää tässä nyt on mennyt totutellessa - sanokaahan te teinkö virheen?

Loppuviikko onkin sujunut työnteon lisäksi mm. tuollaisissa tunnelmissa. Meillä on äidin kanssa joku pakkomielle joulukorttien suhteen ja vaikka olisi hirveä kiire halutaan aina tehdä kortit itse, eikä ostaa mitään valmiita :D Heppakuvat on tältä aamulta, jolloin kävin ekaa kertaa yksin hoitamassa ja liikuttamassa Tuupen. Mua jännitti löydänkö kaikkia kamoja ja muistanko joka jutun jne. mutta hyvin meni (kai).

Nyt lenkittämään upouusia juoksupökiä. Hyvää sunnuntaita ja tulevaa viikkoa kaikille!
XOXO

6 kommenttia:

  1. Mistäpä tuo ihana huivi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirpparilta (ylläriiii) löytyi viime talvena (:

      Poista
  2. Mitä mainiointa joulua lempiblogia pitävälle kaimalle! Ja hyvää uutta vuotta, ehkäpä mä en enää nyt alkavana vuonna lähetä sulle vahinkoviestejä heppakuvista Facebookissa... :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanan piristävä kommentti, mua ihan harmittaa etten erinäisten kiireiden keskellä kerenny toivottaa kaikille lukijoille yhteisesti hyviä jouluja! Mutta hei toki mulle saa tulla juttelee fbssä, tosin ehkä ne heppailukuvat kannattaa joo jatkossakin lähettää oikeisiin osotteisiin :DD Vaikka toihan se keskustelu iloa iltaan!

      Poista
  3. huiput on noi korkee vyötäröiset housut sulle:)

    VastaaPoista