1/26/2015

All my winter favorites

 Ihanaa alkanutta tammikuun viimeistä (!!!) viikkoa Alkuvuosi on lähtenyt todella reippaasti käyntiin, mitenkäs teillä? Halusin tehdä syksyn tapaan postauksen talven lemppariostoksista/jutuista. Olen saanut ruksittaa monta kohtaa pois "must have ostoslistalta". Suurin osa näistä jutuista onkin näkynyt blogissa jo omissa postauksissaan, mutta musta tällästen kokoelma-postauksien tekeminen ja lukeminen on niin hauskaa, ettei haittaa vaikka joukossa olisikin jo ennestään esiteltyjä asioita.
Uggit tuskin kaipaavat enempää selittelyä.. Olen näihin vieläkin aivan rakastunut Ihanaa, että nyt kun on ollut kovempiakin pakkasia varpaita ei ole palellut vaan päin vastoin - sisätiloissa nämä jalassa tulee melkein kuuma.
Sain joululahjaksi mieheltä paljon toivomani Bb-korvakorut, joiden etummaiset pallot ovat täynnä pieniä kirkkaita timantteja Näiden korviksien myötä tein itseni kanssa lupauksen parantaa tapani ja ottaa korvakorut pois korvista ennen suihkua. Olen nimittäin pilannut vaikka kuinka monet korvikset käyttämällä niitä yötä päivää suihkussa, saunassa, uimassa - ihan kaikkialla. Veljeni onnistui sattumalta(ko?) antamaan mulle niin ikään joululahjaksi tuollaiset tavalliset helmikorvikset, jotka mätsäävät kivasti noihin Bb-versioihin.

Kuten viime postauksessa kerroin, nämä farkut olivat olleet ostoslistalla todella kauan, ennen kuin viimein sain ne omakseni Nämä Gina Tricotin Molly-malliset farkut on ainoat, jotka uskallan ostaa sovittamatta, sillä parempia farkkuja minun vartalotyypilleni ei ole koskaan tullut vastaan. Ainoa miinus näissä valkoisissa farkuissa on tietenkin värin lian arkuus. Tänäänkin haluaisin kovasti laittaa nämä jalkaan, mutta mikäli töissä tulee tänään eteen värjäysasiakkaita, ei idea ole ollenkaan niin hyvä.. Toisaalta taas ne päivät, jolloin valkoiset farkut voi huoletta pukea jalkaan tuntuu sitten ihanan spesiaaleilta ja muuta asua niiden ympärille tulee varmasti mietittyä huolellisemmin
Kun menin ensimmäistä kertaa joululoman jälkeen töihin, yksi mun työkavereista kommentoi, että näytin ihan oudolta, kun mulla ei ollut pinkkiä Baby lipsiä huulissa. Tuo kirkuvan pinkki huulivoide on siis ollut todella kovassa käytössä tänä talvena. Se onkin tuonut kaivattua piristystä arkilookkiin vuoden pimeimpinä aikoina Nyt pinkki on kuitenkin saanut hieman väistyä tuon uuden Dr. Rescue-huulivoiteen tieltä, sillä tämä uusi hoitaa talven kuivattamia huulia vielä tavallisia Baby lipsejä vieläkin tehokkaammin. 
Tämä tuoksu ei ole uusi, mutta halusin ottaa sen mukaan postaukseen. Kyseinen Paco Rabannen Lady Million-parfyymi on nimittäin ollut mun päivittäisessä käytössä nyt todella pitkään. Mullahan on nyt tarkoituksellisen tuoksukarsinnan jälkeen käytössä vain kaksi tuoksua ja tämä on niistä syvempi ja naisellisempi. Talvella kaipaan voimakkaampaa tuoksua ja siksi tätä on tullut käytettyä nyt ahkerasti. Ilmeisesti tuoksu on myös monen muun mieleen, sillä viime aikoina olen saanut todella usein kehuja siitä, että tuoksun hyvälle, mikä on aina mukava kuulla

Millaisia ostoksia te olette tehneet talven mittaan? Entä löytyykö ostoslistalta vielä jotain talvista vai alkaako jo kevät fiilistely?

2 kommenttia:

  1. täältä ilmoittautuu kans baby lipsien kuluttaja! just tänään nappasin ton dr. rescue version ruokakaupasta, muutoin tuo pinkki kyllä päätyy huulille usein ;) noi on vaan niin ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että toi pinkki kuuluu sunkin lemppareihin ♥ Baby lipsit on kyllä (toki todella hyvin brändättyjä mutta myös oikeasti) huippuja tuotteita !

      Poista