1/21/2015

Little luxury for hair - Moroccanoil

Kosmetiikkapostausta toisen perään - halusin kuitenkin tulla hetimmiten esittelemään teille nämä ihanuudet, joten toivottavasti tälläinen tuotehömppä on teistä yhtä kiinnostavaa kuin musta.
Sain nämä Moroccanoil-tuotteet sponsoroituna opinnäytetyötäni varten ja nyt, kun opparin kaikki käytännön työt on tehty saan itsekin nauttia näistä luksustuotteista Kosteuttava shampoo, hoitoaine ja intensiivinen kosteusnaamio yhdessä hiuksiin jätettävän treatment-hoitoöljyn kanssa ovat kaivattua kuivien talvihiusten hemmottelua. Moroccanoil on hiuskosmetiikka-alalla jylläävän öljybuumin lippulaiva tuoteperhe, eikä syyttä. Nyt, kun olen päässyt tutustumaan näihin tuotteisiin paremmin sekä testaamaan niitä asiakkaiden lisäksi omaan tukkaani, en löydä moitteelle sijaa. Jo pelkän shampoo-pesun jälkeen hiukset tuntuvat sileämmiltä ja helpommin selvitettäviltä. Vielä kun niissä käyttää tavallisen hoitoaineen tai hauduttaa pidemmän kaavan mukaan hiusnaamiolla tuloksena on silkkisen sileät kutrit Hiuksiin jätettävän öljyn ansiosta lopputulos myös kestää pidempään.
Tästä tuoteperheestä tuli kerta heitolla suosikkini! Onko Moroccanoil myös teidän mieleen?

2 kommenttia:

  1. Tuotesarja on kyllä tosiaankin mieleen <33 oii!pidennyksille nuo tuotteet ei vaan oikeen sovi ja siks oon vaihtanu nyt eri sarjaan! Öljy on kyllä edelleen käytössä! Niin kaunis olet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että Moroccanoil iskee suhunkin ! Toi öljy on kyllä mainiota ♥ Kiitos paljon Emilia !

      Poista