2/24/2015

Keep calm and get lash extensionsYstävänpäivän muotinäytöstä varten mulle tarjoutui mahtava tilaisuus Yksi näytöksen yhteistyökumppaneista, parturi-kampaamo kauneushoitola Florentia halusi nimittäin tarjota mulle ripsipidennykset näyttävämpää meikkiä varten. Ei liene tarvitse mainita, että en miettinyt tähän tarjoukseen tarttumista hetkeäkään!
Mulla ei ole koskaan aiemmin ollut ripsipidennyksiä ja niimpä laitto hieman jännitti etukäteen. Olen kuullut paljon tapauksista, joissa pidennyksissä käytettävä liima on aiheuttanut allergisen reaktion ja se olikin suurin huolen aiheeni. Kaikki meni kuitenkin todella hyvin ja osaavan ripsiteknikon käsittelyssä ensikertalainenkin rentoutui ja miltein puolentoistatunnin operaation aikana jopa hieman torkahtelin.
Lopputulokseen olen todella tyytyväinen. Ripsistä tuli näyttävät ja pienet timantit ulkonurkissa tuovat lookkiin ihanaa säihkettä Mielestäni nämä ripset ovat kuitenkin luonnolliset, eivätkä lainkaan liian pitkät. Mulla on kuulemma tuuheat, vaikkakin melko lyhyet omat ripset, jonka vuoksi pidennyskuituja pystyttiin laittamaan todella paljon.
Kasvojen pesemiseen olen joutunut opettelemaan uuden tyylin, kun silmiä ei nyt voi hangata tavalliseen tapaan. Muutoin nämä räpsyt eivät ole hankaloittaneet elämää lainkaan - päin vastoin. Saa nähdä, jäänkö näihin koukkuun!
Millaisia kokemuksia teillä on ripsien pidennyksistä?

4 kommenttia:

 1. On kyllä kauniit ja luonnollisen näköiset :)<3 näytät hyvältä!! Ja ihanat nuo pikku timantit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Noi timskut on kyllä ihana pieni piriste !

   Poista
 2. Ihanan näköiset :) sopii sulle!

  VastaaPoista