9/07/2015

August through my phone

Nämä kuukausittaiset kännykkäkuvakollaasit ovat näemmä alkaneet muodostua perinteeksi blogissani. Kuten olen moneen otteeseen sanonut, tykkään itse lueskella tälläisiä postauksia ja näiden tekeminenkin on mukavaa - näkee mitä kaikkea kännykkään onkaan edellisen kuukauden aikana tallentunut. Lisäksi musta on kiva välillä julkaista vähemmän "harkittuja" otoksia
① Elokuu startattiin käyntiin reissulla Matkukseen Vilman kanssa. Vietettiin ihana päivä shoppaillen ja aika kuluikin niin nopeasti, että jouduttiin kantamaan kamamme pois Ikeasta kauppakeskuksen sulkemis-kuulutusten soidessa taustalla! ②Ollaan äidin kanssa hurahdettu kesän aikana britakakkuihin Näitä tuli leivottua myös elokuussa useampana viikonloppuna - tuoreiden itse poimittujen marjojen kanssa tietenkin, nam. ③Pusu maailman rakkaimmalta koiralta ④Quote, joka olisi hyvä pitää mielessä joka päivä.
①Elokuussa päästiin viettämään myös ihanaa bloggaajailtaa Seinäjoen Glitterissä. Tapahtuma oli hyvin järjestetty ja hauskaa oli - kuten tästä kuvasta kauniin Lindan kanssa voikin päätellä! ②Raipen kanssa aamulenkki loppuun kirpeässä ja jo niin syksyisen tuntuisessa ilmassa ③Uusi lemppariherkku - riisikakku maapähkinävoilla. Kaverina myös vadelmasmoothie kaakaonibseillä. ④Tehtiin eräänä lauantaina Vilmalle kaunis, luonnollisempi turtleshell-värjäys.
①Myös kampaaja pääsi kampaajalle, kun varasin ajan hurmaavalle Veeralle, joka siisti mun kutrit. Pisimmästä kohdasta lähti pituutta 10cm ja sivuilta yli 20cm, kun tavoiteltiin enemmän v-mallista linjaa taakse sekä kerrostettiin hiuksia hieman latvasta. Lopputulos sai taas miettimään, miksen siisti latvoja useammin hahah! Mutta miten se sanonta menikään, suutarin lapsella ei ole kenkiä.. ②Jälleen yksi lyhyt ja ytimekäs quote. ③Celfie. ④Asun yksityiskohtia. Nämä samat detaljit ovat kyllä olleet nähtävissä mun päällä usein elokuussa.

Ps. Olen harkinnut varmaan kuukauden snapchatin lataamista, jotta olisi paikka jonne tumpata tälläisiä räpsyjä sieltä täältä hieman useammin. Kuinka moni teistä käyttää kyseistä sovellusta? Voitteko suositella, vai onko se ihan turha?

8 kommenttia:

  1. Niin ihania kuvia:) Ja voi että miten nätti tuo turtleshell-värjäys! Vois itellekki harkita ton tyylistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Turtleshell on nyt maailmalla uusin juttu liukuvärin ja balayagen jälkeen ! Suosittelen kokeilemaan, ihanan vivahteikas mutta luonnollinen trendi (:

      Poista
  2. Näitä on kyllä aina niin ihana katsella ja lukea <3 Pitäisi varmaan itsekkin toteuttaa tälläinen :) Ja nam miten herkulliselta tuo britakakku näyttää! Pakko mennä heti Googlettamaan miten tuollainen tehdään :D Ps. Tuo Vilman väri on upea. Saisikohan punaiseen tuollaista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että tykkäät näistä kännykkäkuvapostauksista! Ja joo, todellakin toteutat tälläsen, muistaakseni toivoinkin sitä sulta joskus.. (: Suosittelen testaamaan britakakkua, mä oon tosi nirso kakkujen suhteen, mutta tuosta pidän ♥ Turtleshell-värjäyksiä näkyy jo maailmalla monissa sävyissä. En tiedä onnistuisiko sun tukkaan kertaheitolla juuri tuo sama väri, mutta minusta tämä trendi ei näyttäisi pahalta vaikka punainen jäisikin kuultamaan läpi enemmän (:

      Poista
  3. En olekaan pitkiin aikoihin itse väkertänyt tällaista postausta, unohtunut että miten kivoja nämä onkaan! Pääsee paljon paremmin tsekkaamaan bloggaajan arkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans tosi paljon sekä lukea, että tehdä tälläisiä postauksia ja oon innoissani että tekin fiilistelette näitä ♥ :D

      Poista
  4. Itsekin tykkään tällaisista postauksista! :) En oo hetkeen kyllä tehnyt itse, pitäis vissiin. :D Itse ainakin kadotan monesti shoppaillessa ajantajun. Viimeks piti vaan käydä nopeasti Ikeassa ja menikin kolme tuntia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, ihan loistavaa että säkin tykkäät tehdä ja lukea näitä postauksia ♥ Siis tuo kuulostaa niin tutulta, että "nopea poikkeaminen" venyykin koko päivän reissuksi :D

      Poista