9/09/2015

Details of Our Home

Ollaan taas asetuttu taloksi meidän yhteiseen kotiin ja on aika päästää teidät pienelle vierailulle kuvien muodossa Uutuuksia sisustuksen puolella ovat mm. vihdoin löytyneet täydelliset sisustustikkaat, uudet koristetyynyt ja pikkuinen bamburahi. Sisustuksessa meidän kodissa on nähtävillä hallitsevasti valkoista, mikä on mulle tärkeää etenkin pimeän talven aikana ! Muistin taas näitä kuvia napsiessa, kuinka haastavat ajat kuvaamiselle on taas edessä, kun luonnonvaloa on tarjolla koko ajan vähemmän. Näistäkin kuvista osassa on sekä luonnonvaloa, että keinovaloa, jonka vuoksi jotkin kohdat ovat hieman puhkipalaneita - koittakaa olla välittämättä ja keskittykää sisustukseen !






Miltä meidän kodin sisustus teistä näyttää?

7 kommenttia:

  1. Teidän koti näyttää ihanalta ja viihtyisältä <3 Sekä nuo tikkaat on toooosi jees! :) Ja tuota valosuus asiaa olen tässä itsekkin pähkäillyt, missä välissä kaikkea ehtii ja pystyy kuvaamaan kun valoisuus on kortilla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Noi tikkaat oli kyllä huippulöytö, olin etsiskellyt omaa silmää miellyttäviä jo kauan :D Jep, eikai tässä auta pian muu kuin kuvata vapaapäivinä mahdollisimman paljon kaikkea materiaalia "varalle" kun valoisan aikaan on mahdollista kuvia räpsiä.

      Poista
  2. Ihanan näköinen sisustus, tykkään hurjasti noista sisustustikkaista!<3 Tajusin muuten että olen jo jonkin aikaa seuraillut siuta Instagramissa, mutta nyt vasta löysin blogiisi! :o Jäänkin tänne myös seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit, kiva kuulla että myös sun silmää miellyttää meidän sisustus ♥ Hahah joskus sitä ei vaan tuu katottua seurattaviensa ig:n tietoja niin tarkkaan, että hoksaisi blogin osoitteen, tuttua mullekkin :D Tervetuloa seuraamaan myös täällä ♥

      Poista