6/13/2012

Innostuneena siili saattaa pörhistää piikkejään

Hau! Ylläolevassa kuvassa esittäytyy mun ehdoton kesän suosikkikampaus - otsahiukset vaan ylös pikkunutturalle ja muu harjas tuulten, sateiden ja muiden Suomen kesän perinteisten sääilmiöiden riepoteltavaksi. Mikä parasta toi näyttää siilin kanssa just sopivan tyhmältä ollakseen tyylikäs!
Oon nyt alkuviikon tylsistelly töissä (kuten kuvasta näkyy eheheh) ja vielä huominen pitäisi jaksaa asiakaspalveluilmettä ylläpitää, kunnes suuntana on jo muutamaan otteeseen hypetetty Seinäjoki Mun asiakaspalveluilmeeseen kuuluva ylipirtee hymy vähän valahti, kun katsasti menomestan sään:
Miten voi olla mahollista, että jo kolmantena viikonloppuna kun mulla on oikeasti jotain kivaa toimitettavana ulkosalla, sataa kaatamalla? Oon suututtanu pekkapoudan. No mut onneksi olen nainen ja osaan varautua kaikkeen pakkaamalla oikein.
... Todellisuudessa mukaan lähtee just kaikkein epäolennaisimpia esineitä (esim. fööni .. teltassa tosi jees), mutta unohan ihan takuulla tyyliin sadeviitan (kuten viime kesän festarireissulla).

Nyt taidan suunnata ajoissa unten maille, jotta jaksan huomenna vielä ärsyttää työkavereitani huippuviikonloppua tuulettamalla. Palaillaan ensiviikolla - sitten kun siitä ko. huippuviikonlopusta on selviydytty!
XOXO

6 kommenttia:

  1. Mitkäs on pläänit sielläpäin alkoholien roudaamiseen aidan paremmalle puolelle? ;) Meillä pistetään ontoiksi leikattujen kirjojen väliin ja reisiin hulmuamaan hameen alta:D at least

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kettuja noi teidän ideat, vitsit tulee ihan abiristeily mieleen, kun siellä oli kaikki maholliset niksit käytössä :DD Ite pakkasin just sellaset ugg-tyyliset kengät (tosi kesäset..) messiin ja sinne varteen se pikkunen viinapullo kätevästi sujahtaa !

      Poista
  2. se on ihan luonnonlaki jo, että provinssina sataa :D en muista että oisin kertaakaa ollu sateettomassa provinssissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah toi taitaa olla kyllä yleinen festarilaki, että kyllä sitä vettä on ainakin yhtenä päivänä taivaalta tultava :DD Toisaalta kun mietti Suomen kesää, niin mitäpä muutakaan voi odottaa? Kolme sateetonta päivää putkeen on mahdottomuus!

      Poista
  3. voisitsä joskus tehä kysymyspostauksen ? :-) tai meikki ja hiuspostauksen silleen miten laitat hiukset ja meikit aamulla? videopostauskin ois kiva :) murmuristakin postaus et mistä oot saanu sen ja mistä idea hommata kilpikonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vitsit kiitti ideoista ((: Oon yleisesti (kuten jotkut on saattaneet huomata ehheh) aika laiska toteuttamaan mitään tollasia erikoistoivewhateverpostaus-juttuja, mutta voisinpas vaikka luvata, että viimeistään sillon, kun (lue: jos) 100 lukijaa tulee täyteen värkkään jonkun tommoisen !

      Poista