6/11/2012

Linnunpojat tietävät että kertaus on opintojen äiti

Hiphei! Nyt on juhlittu valkolakkeja niissä määrin, että on ihan kiva ettei tuota hattua voi ansaita kuin kerran elämässään. Pidettiin lauantaina yo-juhlat part.2, jotka oli mun ja Antsu-serkkuherkkuseni yhteiset. Meidän suku on niin suuri, että tälläinen järjestely oli enemmän kuin järkevä.

Mun on pakko alottaa kuvaspämmi jo perjantaista, jolloin vietettiin mun töiden jälkeen 3½ tuntia värkäten muuan koulun keskuskeittiöllä syötäviä näihin kekkereihin. Kanssa-autoilijoissa herätti hilpeyttä peräkärryyn nokkelasti viritetyt kylmäkaapit, joilla murkinat kuljetettiin juhlapaikalle.
Itse juhlapäivä meni mm. näin:
Yritin nakittaa veljeeni valokuvausvastaavaks.. Ei ollut hyvä idea.
En ollu varma haluuko kukaan mun sukulaisista löytää kuviaan jostain hämärästä blogiräpellyksestä, joten kuvasaldo jää nyt vähän heikonlaiseksi. Ja luulempa, että te siellä ruudun toisella puolella saatte varmasti tarpeeksenne tästä lakkiashömpästä - ihan ilman että nää postaukset venyy romaanin mittoihin!

Lauantai-iltana meinattiin käydä "vain vähän katsastamassa" Jyväskylän yötä.
.. Kaikkihan sen tietää jäikö ne muutamat sitten muutamiksi. Helkkarin shottirallit.

Myös nää kakkosjuhlat oli (koiranilmasta huolimatta) oikein onnistuneet ja niimpä tuleva työviikkokaan ei tunnu ollenkaan niin masentavalta! Värkkäänpäs huomiselle nopeasti ajastetun postauksen lahjoista ja kiiruhdan sitten nauttimaan tästä joka viikkoisesta maanantai vapaasta hymyssä suin.
XOXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti