6/04/2012

Jotkut sulat ovat kuin upea päähine

Mau! Nyt on luvassa aika läjä aika iloisia räpsyjä, sillä ihmeiden aika ei ole ohi - musta tuli lauantaina ylioppilas. Ja koska kuvathan tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, taidan jättää juttelut vähän vähemmälle!
Oon ylpee noista kaikista kakuista mitä äitin kanssa väkerrettiin
Ihanien juhlien jälkeen vaihdoin nopeasti toisen mekon päälle ja eikun kipinkapin Jonnan ehostamon kautta jatkoille!
Heviä Vilma.
Jonna..
.. anteeks :DDD
Alotteluiden (.. taino todellisuudessahan sitä skumppaa oli nautittu pitkin päivää) jälkeen hylkäsin jälleen kameran, kun suunnattiin keskustaan baareilemaan. Oli superhauska ilta (yö ja aamu) ja mun oli vielä ihan pakko ottaa kännykällä kuva kellosta, kun tulin kotiin.
Lähestulkoon 24 tuntia yhtä hymyä takana! Haluisin hurjasti kiittää kaikkia, jotka oli tekemässä tosta(kin) päivästä noin huippua, mutta en usko, että tää teksti tavoittaa ihan jokaista. Mut hei, ajatus on tärkein. Mitenkäs teidän koulujen päättymiset sujui?

Mun pitäisi vielä pitäisi varailla aikaa "viralliseen" kuvaukseen (ajattelin hoitaa sen vasta noiden juhlien jälkeen, ettei tullu  turhaan kiire tuona päivänä) ja mikä parasta - alkaa valmistella seuraavia juhlia. Mun serkku lakitettiin nimittäin myös lauantaina ja koska meidän yhteinen suku on niin suuri, pidetään ensi viikonloppuna uudet juhlat :D Parasta!

Nyt kuitenkin tartun vaihteeksi pääsykoematskuihin ja aloitan lukemisen seuraavaan koettelemukseen. Eihän se olekaan edessä kuin vasta ylihuomenna eheh.
XOXO

10 kommenttia:

  1. Minkälainen puhelin sulla on?

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea! Oot tosi nätti :)

    VastaaPoista
  3. TAJUTTOMAN KAUNIS UPEA IHANA KAUNOTAR! silmäni sulivat kuvia selaillessa, mikä mekko ja mikä nainen ! :) <3 superisti onnea! ihanalta näytti juhlat, mahtia :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun silmät suli tätä kommenttia lukiessa kuules ! ♥ Superisti kiitoksia puspus (:

      Poista
  4. Oijoi onpas nätti mekko sulla (:(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih mustakin se oli oikein kiva ja mikä parasta - edullinen kirpparilöytö ((:

      Poista
  5. Olet tajuttoman kaunis ja mekko on upea! =)

    VastaaPoista