6/26/2012

Keskikesällä on niin valoisaa, etteivät linnutkaan tajua nukkua

 Hejsan! Tuttua kaavaa noudattaen mun (takuulla suuren kansan keskuudessa etukäteen hypetetyt) tämätaituo-juhlapäiväpostaukset saapuu tyylikkäästi myöhässä. Moni fiksu voikin arvata, että tällä kertaa vuorossa on juhannus. Josta en muuten ole varma kirjotetaanko se isolla vai pienellä (tv. hain opiskelemaan suomen kieltä)
Armas kesätyöpaikkani päätti orjuuttaa mua niin juhannusaaton, kuin sen seuraavan sunnuntainkin ja näin ollen vapaata mulla oli vain yksi päivä. Mihinkään mökkihöperöitymään moisen vuorokauden sisään rajoitetun oleilun vuoksi ei kannattanut/ollut mahdollista lähteä - niimpä vietettiin Jonnan ja Vilman (ja halvan viinin) kanssa kaupunkijussia, ekaa kertaa elämässäni. Ja jos joku ei vielä tässä vaiheessa ollut tajunnut, niin ylläolevassa asukokonaisuudessa (varustettuna mustalaiskaravaani-vibasella retkinyssäkällä..) toteutin itseäni ko. illan ajan.
Kerrankin pekkapoudat ja pakkasukot sun muut oli meidän suomalaistenkin puolella ja keskikesän kännäysbailujen sää oli parempi kuin yksikään pirkko tai pertti olisi uskaltanut toivoa. Hengailtiin ulkosalla niin kauan kuin vain aurinkoa (ja rakkoa..) riitti.
Lopulta luovutettiin ja siirryttiin Passionin terassin kautta sen sisätiloihin hörppimään lisää lämmikkeitä sisuksiimme. Toi oli mun eka oikee kerta missään terassilla ja mainio sellainen täytyy sanoa, vaikka ilmeestä päätellen tapahtumapaikka ois voinu olla Tuska-festarit.

Aamulla väsättiin joka(krapulaisen)pojan unelma-aamiainen
.. pliis Jonna
Vaikka oon edelleen aikalailla sitä mieltä, että juhannus kuuluu mökkeillen viettää, ei tälläinenkään kyllä tuntunut yhtään hassummalta - varsinkaan noin hyvässä seurassa. Toivottavasti myös teidän jussit sujui mukavissa merkeissä !
XOXO

8 kommenttia:

  1. Juhannus kirjotetaan pienellä, niinku mun käsittääkseni kaikki juhlat suomen kielessä. : ) Hiphei, mähän vietin jussini suorastaan saman kaupungin rajojen sisäpuolella kun sä! (Kiintoisaa........)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei eli olin oikeessa jesjes ! ((: Hui kappas kun ei törmäilty :D

      Poista
  2. ...Vaikka joulukorteissa usein näkee et Hyvää Joulua, ni se on virhe ja kaikki juhlat pienell:) Olipakkotullamunkisanoo.

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi:)
    http://pink-sparkling.blogspot.fi/
    Toivottavasti pidät ja jäät lukiaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih kiitoksia ! (: Täytyypäs vilkaista sunkin blogia.

      Poista