8/08/2013

Kääpiökoiralla on iso ego




  Tere! Yllä parit koulunaloitusasut, joista voi helposti huomata, kuinka uusi lempparikoru seuraa nykyään kaikkiin mahdollisiin asuihin ja kuinka kovasti valon määrä vaikutta iPhone-kuvien laatuun. Alempana mun aikataulujen uusi pelastaja, ihastuttava Muumi-kalenteri Päätin kaikkien näiden ilmaiskalenterivuosien jälkeen panostaa tällä kertaa allakkaan oikein kunnolla, kun sellainen nyt oli joka tapauksessa ostoslistalla. Muhun teki vaikutuksen etenkin noi viikkojen väleistä löytyvät kuvitukset, ihanaa katsella vähän muutakin kuin matiketopelasu-rivistöjä. Eikös olekin aivan ihastuttava?

Nyt tämä tyttö vetäisee lopun rahkasta nassuun ja polkaisee (korjatulla) pyörällä salille antamaan painoille kyytiä. Luulenpa, ettei multa tästä uudelleen syttyneestä bloggausinnosta huolimatta huomenna postausta irtoa, joten toivotan nyt jo ajoissa mukavaa viikonloppua kaikille!
XOXO

Ps. päätin myös juuri, etten enää jatkossa "korosta" tekstistä avainsanoja suuremmiksi/erivärisiksi - jotenkin koin tärkeäksi kertoa tämän teille :D Olen muutenkin suunnitellut blogin ulkoasun päivittämistä, joten kaikki mielipiteet (esim. mikä tässä ulkoasussa on hyvää/mikä yleensä miellyttää silmää) ovat tervetulleita!

6 kommenttia:

  1. Säilytä tää blogin värikkyys, se on jotenkin niin persoonallista ja erottaa tän muista blogeista :)

    Ääää haluun ton muumikalenterin! Oon nyt tyytynyt noihin ilmaisversioihin kun kukkaro ei tahdo antaa periksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, ettei nää värit hypi silmille vaan päinvastoin (: Ja joo määkin oon aina aikasemmin vetäny niillä lukiolaistenliiton ilmasilla (viime vuonnakin käväsin vanhassa koulussa hakemassa sellasen vaikken ollu ees oppilaana ...) mutta nyt ajattelin palkita itteni tuolla ihanuudella (:

      Poista
  2. Korostukset kuuluu sun blogiin äää ei niitä pois!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori nyt ne lähti :DD Mutta saa nähä jos tekevät jossain vaiheessa comebackin ((:

      Poista
  3. Musta tää sun värikäs ja persoonnallinen ulkoasu sekä tekstit on ihania! :) Olis ihanaa, jos tekisit jonku "about me" tms osioita, mistä löytyis tietoo sun muuta susta ja sun blogista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit en oo tosiaan ees ajatellut, että tällänen värikkyys miellyttää silmää, kun tuntuu että suurinosa blogeista on tänä päivänä melkoi harmaa-sävytteisiä (: Itse vain silloin tykkäsin pastellisävyjen yhdistelmistä kun väkersin tätä ulkoasua, mutta mukava kuulla, että tää on näyttänyt muidenkin silmään kivalta (:
      Ja hyvä idis tuommoinen tieto-osio, en vain keksi miten sen järkevimmin toteuttaisin :3

      Poista