8/18/2013

Meksikon karvaton koira ei olekaan täysin turkiton



Heippa ja hyvää sunnuntaita kaikki! Ylempi kuvaläjä antaa hyvin osviittaa siitä, mikä mun arjen nykyään täyttää. Jepjep, hiukset. Ollaan koulussa päästy nyt jo vähän enemmän tosi toimiin ja pikkuhiljaa mm. permisrullailu alkaa sujua. Ihan alimmassa kuvassa poseeraa Tatjaana, jonka hiukset pääsi ensimmäisenä mun saksien käsittelyyn ja lopuksi tein hänelle vielä tommoisen nopean lettikampauksen. 
Voisi luulla, että koulussa kaiket päivät tukkaa näperreltyään ei tekisi mieli enää panostaa omiin karvoihin vapaa-ajalla juurikaan, mutta mulla homma on ainakin toistaiseksi ihan päinvastoin. Omien hiusten laittelukin muuttuu koko ajan mielenkiintoisemmaksi, kun koulussa oppii kaikkea uutta hiusten käsittelystä jne. Tuntuu tosi oudolta, että nytkään en odota tulevaa kouluviikkoa miehen sukupuolielin otsassa, vaan oon oikeastaan jo täpinöissäni siitä, mitä mahdan ensi viikolla oppia. Tälläistä koulunkäynnin pitäisi aina olla!
XOXO

4 kommenttia:

  1. Tatjaana näyttää tosi hyvältä!:) kivaa lukea sun koulusta juttuja, tee vaan lisää tälläisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa kiitoksia ja kiva kuulla, näitä tuleekin varmasti näkymään täällä paljon (:

      Poista
  2. Jee lisää näitä koulujuttuja!! Ja olis kans kiva jos jossain vaiheessa tekisit videoita helppojen kampauksien tekemisestä, et me lukijatkin voitas oppia jotain kivaa tekemään näille päässä harottaville karvoille! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä koulujuttuja tulee kyllä varmaan sellasella tahdilla, että jossain vaiheessa rupeette skippaamaan nää suosiolla yli :DD Ihan uskomatonta vaan olla koulussa, joka oikeesti kiinnostaa ja jossa on kivaa!
      Voin tehdä sitten jotain tutoriaaleja, kun ollaan esim. käyty kampauskurssi (:

      Poista