8/21/2013

Silkkiuikku on rauhoitettu

①Kiireisinä 8-aamuina on ihana turvautua luottohupparin ympärille kasattuun asuun ②Parasta tällä viikolla on ollut se, että ollaan päästy käsittelemään toistemme tukkia mallipäiden sijaan. Tossa mun nuppi on just pesty ja odottelee oikeaoppista föönausta ja suoristusta ! ③Valmis tukka ja ihanainen Sofia
①Close-up kuvaa (muistaakseni) eilisen asusta ②Ja koko asu ! Ihanaa, kun kesä teki edes pienimuotoisen comebackin ja ulkona on tarennut vähän kevyemmässä varustuksessa tällä viikolla ③Kerkesin tänään rullata ekaa kertaa koko pään täyteen permisrullia ja aikaa meni n.4h :DD Asiakkaalle toi setti pitäis saada vedettyä tuntiin, joten eikun jatkamaan harjotuksia..

Edelliseen koulujuttuja käsittelevään postaukseen jo kommentoitiinkin, että näitä on kiva lueskella/katsella, mutta mielelläni kuulisin muidenkin mielipiteitä ! Ja kommentoida saa toki rohkeasti ihan kaikkea muutakin, kuten aina ennenkin hihih. Nyt painun unille - huomenna hiushommat kutsuu taas siihen kamalimpaan kello 8 aikaan.
XOXO

4 kommenttia:

  1. Mun päätä saat käyttää millon vaan koekappaleena heheh!!!

    VastaaPoista
  2. Hei hyvä tietää ! (: Ilmeisesti just sitten asiakaspalvelun alkutaipaleella tehdäänkin ensin töitä lähinnä tuttujen tukkiin, niin on hyvä kerätä näitä koekaniineja varastoon !

    VastaaPoista
  3. ihanat me hihii :-)

    VastaaPoista