6/11/2014

Mustarotta on yleinen trooppisilla alueilla


Aurinko on hellinyt Jyväskylää muutaman päivän ajan ja mahdollistanut ihanat kesäasut Aamuisin en luota ikinä pelkkään lämpömittariin vaan tykkään myös katsella ikkunasta kadulla kulkevien ihmisten vaatetusta - saa usein mittaria paremman käsityksen ilman todellisesta lämpötilasta. Joku teistä kyseli kuvia noista aikaisemmin ostamistani shortseista päällä. Minusta ne asettuvat myös takaa ihan hyvin runsaista hapsuista huolimatta. 
Kävin tänään tekemässä myös yhden asiakkaan tuossa asussa. Mietiskelin leikkauksen jälkeen asiakaspalvelutyötä ja kesävaatteita. Tukussa pidän yleensä pitkiä housuja oli sää kuinka hiostava tahansa, mutta kampaajana koen edustavani vain itseäni ja siksi persoona saa enemmän näkyä asussakin. Mitä mieltä te olette tästä aiheesta? Saako kampaaja käyttää kesällä lyhyitä shortseja tai paitoja, joista saattaa välillä vilkahtaa rintsikan olkainta? 

2 kommenttia:

  1. Ihanat shortsit!! <3 Mun mielestä kampaaja saa käyttää minkänlaisia vaatteita haluaa :) On just kivaa kun tuo oman tyylin esille! Joskus oon jopa saanu inspiraatiota omaan pukeutumiseen kampaajan tyylistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Oon kyllä ihan samaa mieltä sun kanssa (: !

      Poista