6/03/2014

Nordkapinvalas on sileä

Eilen kävin ennen asiakasta kiertelemässä keskutassa. Joka kesä ostan ainakin yhdet shortsit, mutta viime kesänä uudistin koko kokoelman vaatekoon pienennyttyä usealla koolla. Niimpä kaapistani puuttui mielestäni enää yhdenlaiset shortsit, jotka löytyivätkin eilen sattumalta! Korkeavyötäröiset, revityt vaaleat farkkushortsit, joiden lahkeisiin on jätetty runsaasti pitkiä hapsuja. Täydellistä En malta odottaa, että saan vetää nuo jalkaani - onneksi loppuviikolle on luvattu taas helteitä.
Kävin myös hakemassa paketin "ainoita oikeita" puhelinlankaponnareita pirteässä värissä. Muistatte ehkä, kun tässä postauksessa kerroin ottavani nämä testiin? Parin kuukauden fiilistelyn jälkeen minäkin olen hurahtanut Suosittelen kuitenkin kaikille noita aitoja invisibobbleja, sillä eron huomasi heti. Materiaali on hieman pehmeämpää ja kierteet pienempiä, tuntuu tukassa vieläkin paremmalta. Nyt odotan jännityksellä venyvätkö nämä aidot kappaleet yhtä vallattomasti kuin feikit.
Millaisia kokemuksia teillä on puhelinlankaponnareista?

4 kommenttia:

 1. Mulla on noita invisibobbeja tismalleen samoissa väreissä! :) kyllähän nuo käytössä venähtää, mutta jos niiden antaa olla esim yön yli rauhassa, palaavat ne hieman takaisin kokoonsa. Mä oon kyllä tykännyt kauheesti, pääkivut ja öllöt karvatakuissa olevat ponnarit ovat historiaa! :) ihania ostoksia oot tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa yllätys että sultakin löytyy pinkit ♥ Okei, pitää seurailla tuota venymistä! Oot kyllä niin oikeassa näiden ihanuudesta. Jotenkin nykyään melkein inhottaa laittaa normaali ponnari päähän, esimerkiksi joihinkin siistimpiin kampauksiin. Ihan kuin tuntisen sen repivän hiuksia :D

   Poista
 2. Vitsi oon ettiny nii kauan hyviä shortseja ja noi näyttää iiiha perfectoilta ! Mistä nr on ja pystydkö laittaa kuvaa niistä sun päällä, että näkee miten ne asettuu, koska oon koittanu monia ton mallisia mut sit ne on takaa ollu aina ihan tyhmät :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on hm:stä (: Huomenna täällä pitäisi alkaa helteiset kelit, joten sitten shortsit tulee varmasti vetäistyä jalkaan ja sopivasti hovikuvaajani saapuu tänään lomille armeijasta, joten taidampa saada shoret kuvautettua tässä tämän viikon aikana! Taidan tietää mitä tarkoitat tolla takaa tyhmän näköiseltä, minusta näissä yksilöissä ei sitä ongelmaa ollut (:

   Poista