6/19/2014

Täpläkaguaani on kasvissyöjä

Ajattelin näin ennen juhannusta postata vielä yhden ruokavinkin, sillä varmasti tulevan viikonlopun jälkeen monen tekee mieli jotakin muuta, kuin grillattua syötävää. Tässä naurettavan helpossa, mutta tavattoman maistuvassa reseptissä yhdistyvät kaksi täydellistä ainesosaa, avokado ja kananmuna

Ohje yhteen annokseen:
1 kypsä avokado
1 kananmuna
pippuria, paprikajauhetta ja muita mausteita oman mielen mukaan
kurpitsan (tai muita lemppari) siemeniä

Laita uuni lämpenemään 175°C. Halkaise avokado ja poista kivi. Kiven jättämää reikää voi halutessaan kovertaa lusikalla hieman suuremmaksi. Riko kananmuna lasiin, mausta ja sekoita hyvin. Mausteita kannattaa laittaa reilusti sillä pääraaka-aineet itsessään ovat .. noh kyllä te tiedätte, melko mauttomia. Kaada kananmunaseos avokadopuolikkaiden päälle, tähtää reikiin, mutta jos menee yli se ei haittaa. Ripottele päälle siemeniä. Paista uunissa keskitasolla 25min.


Lopputulos on herkullinen ja täynnä hyviä rasvoja  

Nyt haluan toivottaa huikeaa keskikesän juhlaa kaikille Itse en voisi omaani paljoa onnellisemmin viettää, sillä oma sotilaani pääsee tänään 11 kuukauden odottelun jälkeen takaisin normaaliin arkeen ja minun urani inttileskenä on viimein ohi, jipii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti