6/30/2014

Ripsieläimet ovat pieniä yksisoluisia olentoja

Kaikki jotka tuntee minut tietää miten paljon hyvä ripsiväri minulle merkitsee. Ainakin 4 vuotta olen käyttänyt  Japanilaista Fiberwig-ripsaria, mutta vähän aikaa sitten yllätin itseni tarttumalla johonkin ihan uuteen Santhilean Magnetic Lash on kuituripsari, kuten lempparinikin, mutta eroaa Fiberwigistä kaksiosaisen menetelmänsä vuoksi. 
Minulle ripsarin tärkein ominaisuus on pidentävä efekti. Lisäksi Fiberwigiin totuttuani vaadin myös, että tuote on suttuuntumaton ja vedenkestävä, mutta on myös pestävissä pois täysin pelkästään lämpimällä vedellä.

Kuituripsivärien ideana on siis, että ripsiin tuodaan pituutta kiinnittämällä pienen pieniä kuituja niiden kärkiin. Toisissa tuotteissa, kuten Fiberwig, kuidut ovat valmiina ripsarimassan seassa, toisissa ne taas lisätään ripsiin itse, kuten Magnetic Lashissa. Molemmissa on puolensa, valmiin massan levittäminen on nopeampaa, mutta kaksiosaisella tuotteella kuituja saa tarpeen tullen lisäiltyä enemmän juuri tiettyyn kohtaan silmää. Lisäksi myös kuitujen kerrostaminen on helpompaa ja levitänkin ripsaria yleensä 2-3 kerrosta. Näissä kuvissa olen levittänyt tuotetta kuitenkin vasta yhden kerran.
Itse en usko enää koskaan palaavani "normaali" ripsivärien käyttäjäksi. Lupaukset pitkistä ripsistä perustuvat "tavallisissa" tuotteissa siihen, että ripsarimassa värjää vaaleat ripsien kärjet tummemmiksi. Todellisuudessa ripsistä ei siis tule yhtään sen pidemmät, kuin mitä ne ovat. Kuituversioissa jokaiseen ripseen todella tuodaan jotakin lisää. 
Onko joku teistä yhtä ihastunut kuituripsiväreihin?

6 kommenttia:

 1. Mä olin todella epäileväinen kuituripsareita kohtaan silloin kun niitä blogeissa paljon testailtiin. Musta se tuntui aivan tajuttoman vaivalloiselta lisätä kuituja ja tököttiä ja taas sotkea kuiduilla; kaikki tuntui sottaiselta sekamelskalta. Töissä kuitenkin meikkasin työkaverin ja lisäsin ripsiin hänen omaa Fiberwigiä. Olin positiivisesti yllättynyt! Ripsistä tuli todella tuuheat, pitkät ja kauniit. Taidan siis peukuttaa fiberwigin perään, vaikken itse sitä ole koskaan kokeillut. Jotenkin nuo, missä kuituja ja massaa pitää lisätä erikseen tuntuvat kauhean tahmeilta :D

  Sun ripset kyllä näyttää aivan huikeilta, että en mä voi epäillä tuotteen tehoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiberwig on kyllä niin kätevä ! (: Jokainen tuttu jolle olen sitä suositellut on ihastunut. Olen vain huomannut, että Fiberwig tuntuu kuivahtavan nykyään nopeammin kuin pari kolme vuotta sitten, liekö jotakin ainesosamuutoksia tai sitten mieli vain tekee tepposia, siksi halusin kokeilla uutta!

   Poista
 2. hei anteeksei liity tähän postaukseen nyt yhtään mitenkään... mut tolla sun kaverilla sofialla oli joskus blogi, nii voitko kysyä mikä se sivu oli mistä se oli ostanu jotai vaatteita ! :Dihanrandom kysymys, mut se oli joku ulkomaalainen kauppa enkä muista nimee ;( siel oli halpaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa ei haittaa random :DD Mutta siis mulla tulee mieleen vaan ebay, tarkoitatko sitä? Sehän ei siis ole mikään tietty kauppa vaan vähän niinkuin maailman laajuinen huuto.net, mistä saa ostettua iiiihan kaikkea (: ja halvalla juuri !

   Poista
 3. Eii ei ollu ebay ku ihan joku randomi vaatesivusto ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyin Sofialta (: Kuulemma semmoinen kun missrebel.com !

   Poista