3/23/2015

New coat, shoes & pochette in action





Katkeran suloisissa tunnelmissa palaan tälläisena lumisateisena (!!!!) maanantaina viikonloppuna lempeässä ilta-auringossa otettuihin asukuviin. Longchampin uusi pochette pääsi tosi toimiin ensimmäistä kertaa ja kuvista voi bongata myös mun uuden ihanan kevät takin, sekä nilkkurit Takin väri meinaa auringon säteiden vuoksi hieman hukkua kuvissa, mutta kyseessä on siis kaunis puuterinen vaaleanpunaisen sävy. Ostin kyseisen kaunokaisen jo useampi viikko sitten ja olen nyt päättänyt käyttää tuota päivittäin, vaikka taivaalta sataisi mitä tahansa - niin ihastunut olen. Tuollaisia entisenä hevostyttönä jodhpureita, eli ratsastuskenkiä erehdyttävästi muisuttavia nilkkureita olen fiilistellyt syksystä saakka ja nyt, kun tiesin niiden toimivan mahtavasti yhdessä uuden takin kanssa, kävin viikonloppuna kotiuttamassa aiemmin katselemani yksilöt. Ajaton malli ja laadukas nahka materiaalina takaavat sen, että nämä kengät kestävät varmasti käytössä useamman vuoden. Ja mikäli tuo parhaillaan maahan satava lumi aikoo pysytellä maassa pitkääkin, on ehkä hyvä, että kaapista löytyy nyt myös vaihtoehtoja jo esiin kaivetuille tennareille..
Mitä tykkäätte uutuuksista ja asusta?

11 kommenttia:

  1. Ihanaan kokonaisuuteen olet tuon takin yhdistänyt! tykkäät <3

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Toimiva kokonaisuus ja nuo hanskat ovat ihanan malliset! :) Olen itse aina vierastanut jostain syystä ruskeita kenkiä, mutta näyttävät sun jalassa super kivalta. Ehkä mäkin joskus uskallan ostaa sellaiset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Mäkin oon ihastunut noiden nahkahanskojen lyhyeen malliin ♥ Tiedän mitä tarkotat, munkin tuli aina ennen ostettua mustia tai tummia nahkakenkiä, kuten myös laukkuja ja muita asusteita. Nyt ihan viime aikoina oon alkanut hamstraamaan kaikkia vaaleampia asusteita ja uskalsin ostaa nyt kengätkin ruskeana :D Ehkä säkin hurahdat vaaleisiin sävyihin ja ostat vielä joskus ruskeat nahkakengät (:

      Poista
  4. oii miten kaunis asukokonaisuus<3

    VastaaPoista
  5. Onpa mageet kengät! Tosi monet jodhpurkengät näyttää heppatytön silmiin ihan ratsastuskengiltä, mut nuo on kyllä ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo munkin mielestä tää malli on jotenkin hieman "sirompi" ja nahka on sen verran ohutta ettei näitä ihan sekoita ratsastuskenkiin (:

      Poista
  6. Aivan ihana takki, sopii sulle todella hyvin :) Mistä oot tuon ostanut :)? Himoitsen meinaan saman mallista takkia itelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Takki on H&m:stä ostettu hetki sitten (: Toivottavasti niitä löytyy vielä niin saat itsellekkin oman samanlaisen.

      Poista