3/04/2015

Maaliskuun ensimmäinen - kevään lemppareita

Täällä on ollut tänään sateinen ja harmaa sää, mutta koulussa huhuttiin lämpötilan kohoavan kuuleman mukaan ensi viikolla jo +10 asteeseen. Kevät on siis jo täällä ja siksi päätin, että nyt on hyvä hetki esitellä kevään lemppareita vaatteista, asusteista ja kosmetiikasta. Tämä on kolmas tälläinen kauden lempparit-postaus, aiemmat löytyvät täältä ja täältä. Näiden tekeminen on mukavaa, kun saa fiilistellä nappiostoksia tai kaapista kovaan käyttöön nousseita juttuja Iskeekö nämä postaukset teihin?

Tammikuiselta Helsingin visiitiltä tarttui mukaan monen muun mukavan asian lisäksi perus kollari, jonka ihanaan vaaleanpunaiseen/nudeen väriin ihastuin kovin. Tykkään pitää tälläisiä paitoja töissä, sillä ne ovat riittävän lämpöisiä vilpoisessa kampaamossa, mutta keräävät huomattavasti vähemmän karvoja, kuin esim. neuleet.
Olin pitkään epäluuloinen näiden EOS-huulivoiteiden suhteen, enkä uskonut, että näissä olisi mitään erityisen ihmeellistä. Mulle tuli kuitenkin tarve jollekkin perus huulivoiteelle värillisien Baby Lipsien lisäksi ja niimpä päätin kokeilla hypetettyä EOS-voidetta. Heti ensi tuntumalta tajusin tämän huulirasvan olleen kaiken intoilun arvoista Ensinäkin, näiden tuoksut on aivan uskomattoman herkullisia ja mulla meni kauan aikaa päättää (miehen ollessa mukana makutuomarina) minä tuoksuista valitsen. Päädyin lopulta ihanan makeaan Coconut Milk-tuoksuun. Syötävän hyvien tuoksujen lisäksi tässä on huulirasva, joka todella syväkosteuttaa huulet - EOS sisältääkin mm. sheavoita, jojobaöljyä ja vitamiineja, joiden ansiosta huulista tulee täydellisen pehmeät jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Kun tähän kaikkeen lisätään tuotteen riittoisuus ja vielä söpö ulkonäkö, ei lienee tarvitse enää kertoa kuinka hullaantunut olen? 

Oon blogissa ennenkin esitellyt nämä Gina Tricotin Molly-malliset housut mm. valkoisina, enkä voi lakata ylistämästä tätä mallia Käytän näitä perus vaaleita farkkuja todella paljon, varmaan viitenä päivänä viikossa ja silti edellinen pari kesti käytössä miltein vuoden ja vasta hetki sitten oli aika ostaa uudet. Mielestäni tuo on jo todella hyvä käyttöikä alle 30 euron farkuille hahah. Jos siis korkeavyötäröiset, täysin ihonmyötäiset tyköistuvat farkut kiinnostaa, suosittelen ihan kaikkia kokeilemaan tätä mallia. 
Sen lisäksi, että kävin leikkauttamassa tukkaani ensimmäistä kertaa 4 vuoden tauon jälkeen, olen myös hellinyt kutrejani Moroccanoil-sarjan kosteuttavilla tuotteilla ja tukka voi tällä hetkellä paremmin kuin koskaan Pian on varmaankin aika siirtyä kevyempiin, pesevämpiin tuotteisiin näiden tehohoitajien jälkeen, mutta aion pitää Moroccanoil Intensiivisen kosteusnaamion viikottaisessa käytössä läpi kevään ja kesän, jotta tukka pysyy yhtä kiiltävänä ja sileänä mitä se tällä hetkellä on.

Vaaleat värit ovat lupaus keväästä ja piristävät vielä pimeinä aamuina. Tämä Gina Tricotin täydellinen neuletakki oli juuri etsimäni siistimpi takkiasia bleisereiden rinnalle - paksu neulos saa vaatteen säilyttämään muotonsa ja omasta olostakin tulee ryhdikkäämpi! Tiedättekö, kun joskus ihastuu johonkin vaatteeseen niin, että haluaisi pukea sen päälleen joka päivä? Tämän neuleen kanssa mulle kävi juuri niin Täydellinen vaate näin keväällä, sillä tämä osana kerrospukeutumista olen jo uskaltautunut ulkosalle nahkatakissa ja loppukeväästä/kesällä tämä menee takista pelkiltään. Olen rakastunut
Beige Longchamp Le Pliage oli ehdottomasti Helsingin matkan paras ostos ja kuten te tämän laukun esittelypostauksessa kommentoittekin - tähän laukkuun ei voi olla kuin tyytyväinen Täydellinen koko ja klassinen malli tekevät tästä sopivan asuun kuin asuun ja niimpä tämä laukku on ollut mulla käytössä päivittäin sen hankittuani - nappiostos siis! Nyt haaveilen saman sarjan pikkuisesta pussukasta, joka toimisi tarpeen tullen vaikka clutchina.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä vaalean harmaa pitkähihainen Bikbokista. Tässä paidassa ihastuin kietaisu-tyyliseen etuosaan, vaikka aluksi pelkäsin vaatteen olevan liian paljastava. Pelko oli kuitenkin turha, kun valitsi istuvan koon. Tämä paita on osoittautunut todelliseksi asukriisien pelastajaksi - ihanan rento ohut trikoo tekee tästä mukavan vaatteen arkikäyttöön, mutta erikoisempi leikkaus antaa sille mahdollisuuden myös juhlavammissa asuissa oikeiden asusteiden kanssa. 

Oletteko te jo löytäneet tämän kevään suosikkeja vaatteiden, asusteiden tai kosmetiikan joukosta? Vai onko juttuja vielä ostoslistalla?

2 kommenttia:

  1. Ostin tuon saman eos:in Ruotsista mutten vielä ole raaskinnu avata sitä :D Rakastan kyseisiä huulirasvoja mutta musta ne loppuu ihan liian nopeasti!

    http://vanilla-fairytales.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ehkä nämä eos:sit kuluu loppuun siksi niin nopsaan että niitä tulee lisäiltyä huulille ihan jatkuvasti :D Onneksi toi on koostumukseltaan tosi riittoisaa kuitenkin ♥

    VastaaPoista