6/12/2015

Have a Hairy Friday

Ehkä muistatte, kun huhtikuussa mun kolmen vuoden tauko hiusten värjäämisestä tuli päätökseen ja mulle tehtiin koulussa ohuita vaaleita raitoja. Raidat olivat ihana piristys kevääksi, mutta kohtasin kotona ongelman - mulla ei ollut oikein sopivia tuotteita raidoitetulle tukalle ! Niimpä alkoi armoton tuotteiden hankinta ja hamstraaminen, mikä ei tälläiselle kosmetiikkafriikille ollut lainkaan epämiellyttävää hahah. Rakasta sitä, jos saan hyvän syyn hankkia uusia meikkejä tai hiustuotteita.
Värjäämättöminä mun hiukset oli hyvä kuntoiset ja kaipasivat enemmänkin tuuheutusta ja vain kevyttä hoitoa. Nyt, kun niiden rakenne on raitojen vuoksi hauraampi ja karheampi, kaipaa tukka jälleen hoitavuudeltaan voimakkaampia tuotteita. Kampaajana multa löytyy kaapeista varmaan lähemmäs 50 käytössä olevaa (ja lähes yhtä monta korkkaamistaan odottavaa) tuotetta, mutta tähän postaukseen ajattelin koota ne, joita tällä hetkellä käytän eniten ja jotka juuri nyt koen parhaiksi raidoitetun hiuksen tuotteiksi
Huhtikuisessa hiuspostauksessa mainitsinkin, että mun raidat tehtiin vaalennusaineella, jonka massan joukkoon oli lisätty uutta Olaplex-tuotetta. Linkin takaa voitte käydä lukemassa enemmän tästä hiusten kemiallisten käsittelyiden mullistavasta uutuudesta, mutta lyhyesti sanottakoon siis, että kyseessä on hiuksia vahvistava tuoteperhe, joka sisältää kolme tuotetta. Ensimmäistä lisätään värimassan joukkoon, toisella tehdään hoitokäsittely värjäyksen jälkeen ja kolmas, kuvassa näkyvä tuote on tarkoitettu kotona käytettäväksi. Mun hiukset on luonnollisessa värissäänkin todella takkuuntuvat ja haperot ja vaikka raidat tehtiinkin mahdollisimman hellävaraisella menetelmällä, ei takkuamiselta ole voinut pesun jälkeen välttyä. Käytän tätä Olaplexin nro 3*:sta n. kerran viikossa, riippuen siitä, kuinka usein tukan pesen ja ero on huomattava. Tämän tuotteen avulla hiukset pysyvät useiden pesujen ajan parempi kuntoisina ja tuntuvat vahvemmilta Mikäli haaveilette sileistä ja ennen kaikkea vahvoista kutreista, suosittelen kysymään kampaajaltanne Olaplexiä. Tuotesarjalla voidaan siis tehdä kaikenlaisia värjäyksiä, mutta myös pelkkiä hiusten hoitoja, joten tämä sopii myös naturellista lookista pitäville. 
Seuraavana hoitoaineet, joita käytän Olaplex-hoidon lisäksi. Vasemman puoleinen Revlonin Style Masters Smooth Conditioner on nimensä mukaan siloittava hoitoaine. Tämä tuote on tarkoitettu etenkin pitkille ja suorille hiuksille, jotka kaipaavat kiillotusta ja silottelua. Tuote pitää pörröiset latva kurissa, muttei ole liian hoitava, eikä lätistä hiuksia tyvestä. Tätä voisin suositella hyvin myös täysin värjäämättömään hiukseen. Oikean puoleinen KC Color Mask Pearl* onkin vilahtanut blogissa aiemminkin, mutta en voi lakata hehkuttamasta tätä tuotetta Vaaleat raidat kaipaavat sävytystä jotta väri pysyisi halutun viileänä ja siihen tämä tuote on verraton! Vaikka vaaleanpunainen etiketti ja tuotemassan väri saattavat säikäyttää, voi tätä maskia käyttää huoletta etenkin raidoitettuun hiukseen, saamatta violettia lopputulosta. Color Maskeissa on myös hoitotehoa muihin värimaskeihin nähden paljon, joten nämä ovat omiaan vaalennetuille, kesän kuivattamille hiuksille.
Pesun jälkeen olen hiuksia selvittäessä suihkinut niihin tätä Kérastasen hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Myönnetään, että hamstrasin tämän tuotteen itselleni töistä osittain vain ihanan ulkonäön vuoksi! Käytössä suihke on kuitenkin osoittautunut hyväksi tuotteeksi myös sisältä. Hiuksien selvittäminen on huomattavasti helpompaa tämän suihkeen kanssa ja latvoihin sekä pituuksiin tulee toivottua kiiltoa. Tuotetta voikin suihkia kevyesti myös kuiviin hiuksiin tuomaan lisää kiiltoa ja "korostamaan väriä", kuten se lupaa. Tykkääkin lisätä tätä kuivaan tukkaan pesujen jälkeisinä päivinä. 
Mun hiuksien pehmeyttä ja sileyttä ihastellaan usein ja tässä on kaksikko, joka on viime aikoina ollut mun pelastus Pelkäsin, että raidoituksen jälkeen en saa hiuksia enää sileäksi ilman suoristusrautaa, mutta pelko oli onneksi aiheeton. Käytän oikean puoleista Paul Mitchellin Super Skinny* seerumia aina pesun jälkeen kosteaan tukkaan ja annan hiusten kuivua. Tämä tuote "pakkaa" hiusta tiheämpään muotoon, jolloin se kuivuu nopeammin ja pinnasta tulee uskomattoman sileä. Kuivaan tukkaan riittää yhden painalluksen verran vasemman puoleista KC:n Argan Beauty Serumia* kiillottamaan ja viimeistelemään sileä look.
Löytyykö mun tämän hetken lemppareista mitään teidän suosikkeja? Entä päätyikö jokin tuote testauslistalle?

*Tuotteet saatu yhteistyössä

4 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan pitkät hiukset sulla on, upeat! <3 Voisin kokeilla tuota Paul Mitchelliä sekä Kc: seerumia, kuulostaa tosi hyvältä :) Mun tukka jää nimittäin tosi pörröiseksi jos en käytä rautaa. Ja nyt en uskalla käyttää sitä kun hiukset on aikas kamalassa kunnossa :( Mulla on myös käytössä tuo Olaplexin kolmonen ja se on ollut pelastus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Joo suosittelen sulle todellakin just noita kahta! Ja nimenomaan tollain, että laitat kosteeseen tukkaan Super Skinnyä ja sitten kuivaan viimeistelyksi Kc:n seerumin (: Tolla seerumilla saa myös upeen kiillon suoristaessa, joten välillä voit uskaltaa suoristaa käyttäen sitä raudan alla (: Olaplex on kyllä ♥

      Poista
  2. Vau hei sulla on ihan mahtavat hiukset, uulallaa kyllä kelpais! Kiva postaus hei, hiustenhoito poustit ovat yksiä suosikeistani <3 todella kivasti toteutettu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Kiva että tykkäsit postauksesta (: Nää hiuksiin liittyvät postaukset on ammatin vuoksi itsellekkin mieluisia toteuttaa !

      Poista