7/06/2015

Helteisen mökkiviikonlopun tunnelmia


Ihanaa maanantaita Mun heinäkuun eka viikonloppu kului helteisessä Mikkelissä, jota kohti suuntasin heti lauantaina työpäivän päätyttyä. Ensin Seinäjoelta hippulat vinkuen Jyväskylään, josta mies mukaan ja suunnaksi Mikkeli. Vietettiin ihanat vapaa päivät nauttien säästä ja yhdessäolosta. Olen oikeastaan aina rakastanut mökkeilyä, sillä nautin luonnon läheisyydestä ja kiireettömyydestä. Puhumattakaan siitä, ettei tarvitse meikata ja vaatteetkin voivat olla keskenään aivan epäyhteensopivia. Joskus teininä oli hetken aikaa vaihe, jolloin mökille lähteminen perheen kesken ei huvittanut, koska "se ei ollut coolia". Nopeasti kyseinen aika meni kuitenkin ohi ja nyt voisin viettää mökkeillen monta viikkoa ihan oman perheen kesken Oletteko te samanlaisia luonnonlapsia? 
Tällä hetkellä oleilu synkällä Pohjanmaalla ei huvittaisi pätkääkään, mutta onneksi vain 4 päivää töitä ja mua oottaa pitkä, kolmen päivän viikonloppu ja reissu Tallinnaan! Mukavan työn ja treenien parissa nämä päivät onneksi sujuvat varmasti nopeasti. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille !

6 kommenttia:

 1. Mökkeily on kyllä niin parasta ja rentouttavaa. Voisin myös helposti olla viikosta toiseen mökillä :) Joskus ihan harmittaa kun joutuu lähtemään maalta takaisin kotiin. Ihanaa reissua ja nauti :) Mukavaa viikkoa sinne <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Hih mäkin kyllä tykkään siitä ♥ Usko tai älä, kuva on äidin ottama :D

   Poista
 3. Niin ihanan tyttömäinen ja söpö ulkoasu sun blogilla ja oot tosi kaunis!<3
  Erityisesti noi sun puhelinkuvapostaukset on ihan parhaita!:)

  http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon Suvi (: Mä tykkään itsekin lukea kännykkäkuvapostauksia muiden blogeista ! Jos kännykällä otetut kuvat kiinnostaa, kannattaa seurata mun instaa @esssisi !

   Poista