7/15/2015

Shopping Trip to Tallinn

 Huh, vihdoin pääsin koneen ääreen kertomaan hieman reissukuulumisia! Me tehtiin siis viime viikonloppuna perheen kanssa jo perinteeksi muodostunut kesäreissu Viroon, tällä kertaa yöpyen laivalla ja viettäen päivän Tallinnassa. Olin odottanut matkaa todella paljon ja miettinyt ihania asuja ja kaikenlaisia juttuja, joista halusin ottaa kuvia sekä laivalla että kauniissa Tallinnassa. Tiedättehän, kun joskus odottaa jotakin ja suunnittelee todella tarkkaan, niin kaikki meneekin pieleen? Mun osalta tällä reissulla kävi näin.. Nimittäin sairastuin vatsatautiin ! Olin koko matkan ajan aivan voimaton, kun mikään ruoka tai juoma ei pysynyt sisällä, eikä yölläkään saanut nukuttua. Harmittaa hirveästi, sillä monet kaupat jäi Tallinnassa kiertämättä ja kuvasaldokin oli pieni. Tässä kuitenkin muutamia räpsyjä, joiden kaikkien nappaaminen oli uskomaton voiman ponnistus.
Rottermannin kortteli kuuluu mun Tallinnan lemppareihin. Sieltä löytyy mm. Stradivarius, Bershka ja Pull&Bear ja ympäristöstä on saatu viihtyisä kauniilla kukkaistutuksilla Korttelista löytyy myös muutama ravintola, joista yhdessä meidänkin seurue (minua lukuunottamatta..) ruokaili.

Sää oli koko reissun sateisen harmaa, joten shoppailua ajatellenhan keli olisi ollut mitä täydellisin. Tein reissussa huonon olon vuoksi vain muutamia ostoksia, joista kaikissa kriteerinä oli se, että ne pystyi ostamaan sovittamatta, sillä mieleni ei tehnyt mennä kuumiin tai ruuhkaisiin sovituskoppeihin kyseisessä olotilassa.
New Yorkerista nappasin mukaani harmaat perus kollarit, jollaisia mulla on ollut kyseisestä liikkeestä jo ennestäänkin. Nämä ovat hinta-laatusuhteeltaan todella hyvät kotihousut, joiden mallista pidän Bershkasta löysin farkut superkorkealla vyötäröllä

Bershkasta nappasin mukaan myös valkoisen, lyhyen mallisen t-paidan. Olen viimeaikoina ihastunut erilaisiin ribbi(?)neuloksiin, jotka tuovat perusvaatteisiin hieman jotakin uutta.
Viimeisimpänä kaksi ostosta, jotka olin suunnitellutkin hankkivani matkalta. Michael Korsin crossbody kultaisin yksityiskohdin pääsee nyt täyttämään mun kaapista tyhjän aukon olanyli kannettavan pikkulaukun kohdalta  En malta odottaa että pääsen yhdistelemään tätä kaikenlaisiin asuihin. Diorin täyteläistä huulipunaa olen pyöritellyt mielessäni alkukesästä saakka, mutta onneksi maltoin tämän kohdalla odottaa reissuun saakka, sillä laivan Tax Freessa hinta oli todella huokea!

Onneksi tauti alkaa pikkuhiljaa olla ohitse ja tänään olin jo töissäkin. Nyt mulla on kuitenkin jo kova hinku uudelleen reissuun, kun tämä matka meni lähinnä koettaessa pysyä tolpillaan! 

2 kommenttia:

  1. Eikä, tosi harmi että sairastuit :/ Tuo on kyllä niin totta, kun jotain oikein odottaa ei koskaan mikään mene putkeen. Ihania ostoksia olet silti löytänyt <3 Tuli kamala hinku Viroon. Joskus tuli ravattua siellä hyvinkin useasti. Jos on aikaa niin kannattaa lähteä kauemmas tallinnan keskustasta, kaikki on nimittäin halvempaa. Tai ainakin näin oli muutama vuosi sitten kun viimeeksi siellä yövyin :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla että ostokset näyttää myös susta hyvältä (: Joo, tuossa oot aivan oikeessa. Me otettiin kanssa pari kesää sitten bussit keskustasta ja matkattiin vähän kauemmas, Kristina sekä Rocca Al Mare-kauppakeskuksiin shoppailemaan, joissa olikin just pienempiä ja vähän halvempia liikkeitä (: Se oli hyvä reissu, kun aikaa oli! Nyt meillä oli kuitenkin tiukempi aikataulu ja mun olokin oli sellainen, etten oo varma olisinko selvinny tollasesta :D Vitsit nyt alkoi vielä enemmän tehdä mieli uudelle matkalle ♥

    VastaaPoista