3/25/2012

Jos undulaatin päästää vapaaksi huoneeseen se saattaa vallan hullaantua

Heij! Perjantaina viimein koitti se päivä, kun nörtteilin vihoviimeisissä kirjotuksissa, suoltaen YTL:n ihailtavaksi  matemaattisia taidonnäytteitäni. Samainen ilta juhlittiinkin sitten ansaitusti ja koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, olkaa hyvä:
+
+
+
+
=
Multa voi kysyä juomavinkkejä..
Tiiättekö ku otatte kameran mukaan jonnekkin kaveriporukan illanvietoille, niin siellä on aina väh. 309479 kaksari-kuvaa ?
Puhumattakaan näistä "oho zoomi jäi päälle"-otoksista!
Sit jos jollain on aurinkolasit matkassa, niin tottakai on pakko ottaa kuva ne päässä.
.. sama pätee lippiksiin.
Hitsit haluan sen jonkun näppärän pokkarin, jonka voi huolettaa ottaa baariinkin mukaan. Mutta oli kyllä (sen verran mitä muistan..) mainio nollausilta, puspus puput
Eilinen menikin sitten ... palautuessa ft.
Köyhän miehen (lue: allergikon) hedelmäsalaatti jaaaa...
Suunnaton ylpeys - ruotsi lähti YTL:n C:nä !!!

Antakaa kuulua itsestänne te ihanat siellä ruudun toisella puolella !
XOXO

11 kommenttia:

  1. Onnea onnea, nyt on koulu ohi! :) todellakin ansaittu bailuilta, toi sun meikkis on super ihana :)

    VastaaPoista
  2. Saanko kysyy yhtä asiaa? Tai siis vaikka en saiskaan, niin tässäpä tulee :D

    Tästä blogista saa sellasen kuvan, että oot vaikka missä aina menossa, oot hauska ainakin näiden teksties perusteella ja muutenkin oot varmasti ulospäinsuuntautunu ja rohkee, niin ja tietty näpsäkkä naamastaki :) Niin miten voi olla, että täällä ei missään välissä oo ikinä vilahtanu minkäänlaista miespuoleista toveria aka boyfriendiä? :(

    En kai oo ainut jolle on tullut tuollasia pohdintoja mielee? Musta sulla pitäs varmaan olla jonossa jyväskyläläisiä (?) uroksia :D:D

    VastaaPoista
  3. Hirveästi onnea koulun loppumisesta! ::)

    VastaaPoista
  4. Rapu: Kiitoskiitos, nyt vaan seuraavaa koulua kohti :DD ! Meikin upeudesta taidan välittää kiitokset Jonnalle, se kun nuo silmät loihti (:

    Anon: Aws ihan ekaks täytyy sanoa, että olipas ihana kommentti :D Mutta jep, joskus on tullut itte pohdittua samoja juttuja, sittemmin oon lopettanut senkin pohtimisen ja keskittyny nauttimaan tästä kaikesta mitä mulla on jo nyt ((: Elän ihanaa elämää, enkä jaksa tuntea oloani mitenkään epäonnistuneeksi ilman vastakkaisen sukupuolen edustajaa rinnallani - välillä tuntuu jopa onnekkaalta, että asiat on näin.

    Jii.: Voi paljon kiitoksia - nyt vaan nokka kohti seuraavaa koulua :DD

    VastaaPoista
  5. sun blogia ei voi olla rakastamatta! se on nii ihana! :) tulee heti hyvälle tuulelle ku tätä lukee!

    VastaaPoista
  6. Anon2: Voi kuules mää puolestani tuun heti hyvälle tuulelle tälläsistä kommenteista ((:

    VastaaPoista
  7. Äikkä äikkä äikkä? :D

    VastaaPoista
  8. Anon3: Voi eeei mun ei tekis mieli edes miettiä koko asiaa! Penkin allehan se sitten meni. En vaan ymmärrä miten teksti, joka opettajan sanojan lainaten on "kaunist, sujuvaa ja täydellistä suomen kieltä" ja jonka AINOA negatiivissävytteinen kuvaus kuuluu tähän tapaan "se oli liian erikoinen" ansaitsee arvokseen vain sen 30 pistettä. Toivon hartaasti et ton lukis sellainen sensori, jolle massasta erottuminen merkitsee jotain - jos ei niin syksyllä uusimaan vaan.

    VastaaPoista
  9. osaaks tehd muutaku juoda?

    VastaaPoista
  10. käy itse läpi vitun rankka lukio, hanki ne 75 kurssia täyteen ja lue kaikkiin mahdollisiin ylioppilaskirjoituksiin, niin katsotaan sitten osaatko sinä anonyymi tehdä muuta kuin juoda =)) ai mutta ethän sinä varmaan lukioon ehtisikään kun kulutat päiväsi kommentoiden tommosia asioita blogeihin (: hanki elämä. ESSI: ihana blogi, love u pus<3

    VastaaPoista
  11. Anon: Voi veljet en ookkaan huomannu millasia mainioita piristyksiä te katkeroituneet ja kyyniset nimimerkittömän pellet (tässä tapauksessa tosin vain yksi kyseisen lajin edustaja) oottekaan innostuneet mun päivän pelastukseksi sisuksistanne suoltamaan! Juomisen lisäksi myös syöminen onnistuu. Luulenpa, että olen aika taitava myös hengittämään ja räpsyttelemään silmiä - jännää tämä elämä on.

    abina: Aws iso kiiiitos ja puspus ♥

    VastaaPoista