3/18/2012

Onko salaman osuman todennäköisyys lottovoiton luokkaa myös villisikojen tapauksessa?

Moe ! Tän päivän auringonpaisteesta päätellen ei mee enää kauakaan, kun toi muhkuhuivi alkaa olla liian lämpöinen. Siksipä oon ulkoiluttanut sitä nyt urakalla.

Kokeilin eilen peittää siiliä siirtämällä jakauksen keskelle ja aika hyvin se tonne maastoutu - ainakin mun mielestä. Miltäs sinne ruudun toiselle puolelle näyttää? Rakastan kuitenkin tota lyhyttä karvaosioo päivä päivältä enemmän, joten aika kauan varmaan menee, ennen kuin tohon kampaukseen alan turvautua. Muutenkaan en oo koskaan ollut ihan varma keskipääjakauksen sopivuudesta tähän kuontaloon..
Eilen kokeilin ilmeisesti myös onneani - huonolla menestyksellä. Parkkeerasin auton Satsiin mennessä monen muun tavoin parkkialueen ulkopuolelle, kun joittenkin mikä-lie-messujen vuoksi kaikki lähialueen parkkikset oli ihan ylikansoitetut. Eipä tullut mieleen, että vaikka oon jättänyt siihen samaiselle pientareelle autoa useamminkin, niin tottakai tollasen massatapahtuman yhteydessä niitä parkkipaikkoja kytätään normaalia tarkemmin ..
Ton 40 euroa lompakkoa keventävän muistutuksen jälkeen varmaan pysyy vähän paremmin mielessä kyseinen seikka. Ette arvaa miten tyhmältä tuntu, kun reenin jälkeinen euforinen hymy vaan suli kasvoilta nähdessäni ton lottovoiton tuulilasissa.
Nyt pitäisi ottaa Murmurista esimerkkiä ja tehdä vielä viime hetken tutkimusretki ruotsinkirjojen (tappavantylsään) maailmaan. Huomenna koettelee siis yo-ruotsi!

XOXO

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti