12/13/2015

Christmas shopping @ Helsinki







Viime tiistaina matkattiin kumpikin tahoiltamme (Minä Seinäjoelta ja Vilma Turusta) Helsinkiin viettämään täydellistä tyttöjen päivää kahdestaan Heti junasta hypättyäni mua oli asemalla vastassa Vilu sekä kaksi caramel-lattea ja tiesin, ettei reissusta voisi tulla muuta kuin onnistunut! Kierreltiin koko päivä pitkin poikin keskustaa, kahviteltiin useamman kerran, tehtiin hieman joululahjaostoksia, nautittiin maistuva lounas Vapianossa ja juteltiin niitä näitä. Vaikka asutaan nykyään harmillisen kaukana toisistamme, on ihanaa että joka kerta nähdessämme tuntuu, kuin oltaisiin edellisen kerran treffailtu vain päiviä aiemmin. Onneksi nykyään yhteydenpito on ihanan helppoa kännyköiden ansiosta ja illalla matkustaessani takaisin Seinäjoelle, käytin suurimman osan junamatkasta Vilman kanssa whatsappailuun, vaikka oltiin juuri vietetty koko päivä yhdessä hahah.
Helsingissä panin merkille, kuinka paljon jouluiset valot voivatkaan luoda fiilistä! Tälläisenä lumettomana talvena koristeluiden merkitys korostuu, mutta suurten kaupunkien keskustoissahan lunta ei lumisinakaan talvina ole kovin reilusti auraamisen ja lämmitettyjen katujen vuoksi. Forumin kauniit valot sekä klassiset Stockan koristelut toivat joulushoppailun lomassa tunnelmaa ja jouluisen olon Ihan harmittaa, ettei Seinäjoella kaupunki panosta jouluvaloihin lainkaan!
Piristävä visiitti Helsinkiin antoi kyllä lisäpotkua jaksaa vielä viimeiset päivät ennen joululomaa, johon mulla muuten on enää huikeat 6 päivää - jipii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti