12/10/2015

Testissä Color Mask Pearl & Platinum + arvonta

Mukavaa torstaita kaikille Ette arvaa kuka on taas vatsataudissa.. Onneksi mulla on sairastelun ohessa tälläinen kiva blogijuttu hoidettavana, niin aika ei käy ihan niin pitkäksi. Nimittäin, mulle saapui jälleen postissa kiva paketti yhteistyökumppaniltani Miraculokselta/KC Professionalilta, joka sisälsi mulle osittain ennestään tuttuja lempparituotteita*. Paljon hehkuttamaani Color Mask-perheeseen on nimittäin saapunut muutamia uutuuksia, joista ajattelin hieman kertoa teille. Mun esittelemät tuotteet sopivat siis parhaiten vaalea hiuksisille, mutta postauksen lopussa on huomioitu ihan teidät kaikki - hiusväriin katsomatta!
Ensimmäisenä tutut ja turvalliset blogissa ennenkin esiintyneet Pearl-sävyn shampoo ja tehohoito. Tämäkään kaksikko ei ole ollut markkinoilla kuin n. puolitoista vuotta, mutta etenkin tuota Pearl-hoitomaskia olen kerennyt käyttää todella monta tuubillista. Kumpikin tuote on sävyltään "helmiäistä" eli hennon pastellivioletin ja vaaleanpunaisen väliltä. Tuotteen tuubissa hämmentävänkin tummaa sävyä ei kannata lainkaan säikähtää, sillä hiuksissa sävy kyllä laimenee ja muuttuu juuri kauniin helmeileväksi. Mikäli tuotteen sävy jännittää, voi kumpaakin näistä (kuten kaikkia muitakin Color Mask-tuotteita) "lantrata" sekoittamalla käsissä sävyttävää shampoota tavalliseen, värittämään shampooseen ja hoitomaskia taas värittömään hoitoaineeseen. Joka tapauksessa nämä tuotteet sopivat mielestäni parhaiten luonnollisen vaaleille, esimerkiksi raidoitetuille hiuksille, sillä täysin valkeassa tukassa violetti ja pinkki vivahde voivat tulla liian selvästi esiin. Pearl-sävyn tuotteet taittavat hiuksista ei toivottuja lämpöisiä (eli vaaleassa tukassa usein keltaisia) vivahteita ja tuovat hiuksiin uskomattoman kiillon. Töissä mun työkaverit huomaavat aina, kun olen pessyt hiukseni Pearl-shampoolla, sillä niiden sävystä tulee heti kirkkaampi ja helmeilevämpi Tehohoito on myös kaivattu kosteuttaja raidoitetuissa hiuksissa. Itse käytän sävyttäviä tuotteita hieman fiiliksen mukaan. Saunaan valitsen lähes aina juuri sävyttävän hoitomaskin, sillä pidempi vaikutusaika ja lämpö tehostavat vaikutusta, sävyttävä shampoo taas on nopea käyttää silloinkin, kun aikaa tai saunamahdollisuutta ei ole. 
Toisena paketista paljastui Color Mask shampoo ja tehohoito Platinum-sävyssä. Platinum-shampoo on aivan uusi laajentuneen Color Mask-perheen jäsen ja Platinum-hoitomaski puolestaan tuttu jo vuosien ajalta vanhalla "Silver" nimellään. Myös joidenkin muiden tuttujen maskisävyjen nimet ovat viime aikoina muuttuneet, kun sarjaa selkeytettiin. Platinum-maski on siis mulle tuttu jo vuosien takaa, etenkin niiltä ajoilta, kun vaalensin hiuksiani mustasta vaaleaksi. Sävyn uutta shampoota olen testaillut mielenkiinnolla ja todennut myös sen niin mainioksi, että harmittaa ettei tätä sävyttävää shampoota ollut olemassa jo kauan sitten, kun havittelin paperin valkoista tukkaa. Nämä sävyt eroavat Pearl-kaksikosta siten, että lopputulos on vieläkin viileämpi, kun hentoa pinkkiä häivähdystä ei ole. Platinum-sävyn tuotteet ovat siis oivalliset juuri täysin vaaleaan tukkaan ja myös raidoitettuun hiukseen, mikäli tavoittelee mahdollisimman viileää, lähes harmaata sävyä. Mulle tehtiin hetki sitten runsaasti aivan pieniä vaaleita raitoja lisää ja tällä hetkellä fiilis on ehkä vuoden ajastakin johtuen sellainen, että haluan hiuksiin mahdollisimman viileän vivahteen, siksi tämä pari pääsee nyt käyttöön Pearl-sävyjä useammin  Platinum-shampoon lisäksi Color Mask-perheen uusia jäseniä ovat Golden Copper-shampoon ja hoitomaski, sekä harmaiden granny-hiusten aikakaudella ajankohtainen Graphite-hoitomaski. Sekä uusiin, että vanhoihin Color Mask-tuotteisiin voitte tutustua kätevimmin täällä.
Joulun kunniaksi haluttiin yhdessä KC Professionalin kanssa antaa myös teille kaikille mahdollisuus testata näitä loistavia tuotteita. Niimpä mä saan arpoa yhteensä kolme shampoo+tehohoito pakettia teille ihanat Ja koska kaikki eivät tietenkään ole blondeja, voittajilla on valittavissa ihan kaikki sävyt Color Mask-perheestä. Tästä linkistä löytyy omalle hiukselle oikean sävyn löytämiseksi kätevä kartta myös niille, joille nämä tuotteet eivät entuudestaan ole tuttuja. Mahdollista on myös valita keskenään eriväriset shampoo ja tehohoido, sillä tehohoitojen sävyvalikoima on toistaiseksi shampoita laajempi!

Ohjeet arvontaan osallistumiseksi ovat samanlaiset kuin viimeksikin ja haluan jälleen antaa blogin vakkariseuraajille ja mua instagramissa (@esssisi) seuraaville pienen etulyöntiaseman arvontaa varten. Mutta edelleen myös satunnaiset lukijat ovat tervetulleita arvontaan mukaan. 
Ohjeet ovat seuraavanlaiset:
Kommentoi alle sähköpostiosoitteesi, sekä kuinka monella arvalla olet mukana (1 jos olet satunnainen kävijä, 2 jos luet blogia/seuraat ig:ssä, 3 jos olet kumpaakin aiemmista). Lisää vielä perään, minkä sävyisen shampoon ja tehohoidon haluat, jos voitat. 
Arvontaan voi osallistua ensi keskiviikkoon 16.12.2015 saakka, jotta tuotepaketit kerkeävät vielä pukinkonttiin! Otan voittajiin yhteyttä sähköpostitse ja julkaisen vielä arvonnan voittajat täällä blogissakin.

Kuten viimeksikin, olen tästä mahdollisuudesta aivan innoissani, joten ei muuta kuin hurjasti onnea kaikille arvontaan

*Tuotteet saatu yhteistyössä

45 kommenttia:

  1. Mukana 3 arvalla! Sävy ois tuo pearl, sillä oon käyttänyt jo noita silvermaskeja aiemmin eli ois kiva testata vielä tuota toistakin vaihtoehtoa vaaleille hiuksille! :)
    aliisa.maenpaa00@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Mukana kahdella arvalla :) Tahtoisin kokeilla pearl sävyä. Joitakin olenkin jo testaillut, mutta tuo pearl on ihan uusi juttu mulle! outi.strengell@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Olen mukana arvonnassa 3 arvalla :-) Ja haluaisin testiin nuo Platinum sävyt, olen nimittäin kaikkia muita vaalealle tukalle tarkoitettuja jo kokeillut mutta nämä uutuudet ovat vielä testaamatta! Hopeashampoo ja color maskit ovat minulla jatkuvassa käytössä.

    VastaaPoista
  4. Chocolate :) Olenkin käyttänyt joskus punaisiin hiuksiin ko. Merkin tuotteita ja tykkäsin! :)

    3 arvalla mukana. Jonnarawr@hotmail.fi

    Kiva arvonta! :)

    VastaaPoista
  5. Yksi arpa! Vaikka olenkin kyllä lukenut blogia jo niiltä ajoilta, kun ulkoasu oli vihreä ja blogissa oli piirtämisiäsi koiria... :-)

    Shampoon ottaisin värissä Platinum ja tehohoidon värissä Vanilla!

    Irene / 92rnen@gmail.com

    VastaaPoista
  6. 2 arvalla mukana, seuraan siis Bloglovinin kautta blogiasi. Haluaisin kokeilla tuota Platinum sävyä. :)

    paulina.oittinen@gmail.com

    VastaaPoista
  7. 3 arvalla mukana :)
    Itselläni on tällä hetkellä käytössä sävy Latte, joten sillä varmaan jatketaan edelleen!

    VastaaPoista
  8. Mukana 2 arvalla, parhaalta sävyltä mulle vaikuttais Toffee!

    ainokaisak@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Mukana kahdella arvalla! Hehe haluaisin platinium shampoon ja graphite maskin :--) n.raski@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Mukana 1 arvalla :) Toffee olis the juttu

    pinjamarie@gmail.com

    VastaaPoista
  11. 2 arvalla :) Chocolate ois mun juttu!

    nobba93@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. 2 arvalla :)
    Ihana arvonta! Graphite olis shampoota ja tehohoidosta kaikkein kivimmat! nina__@luukku.com

    VastaaPoista
  13. 2 arpaa:) toiveena olisi platinum sillä shampoota en oo vielä päässyt kokeilemaan mutta sen tehohoito on yks mun suosikeista!
    emmastii-@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. 2 arpaa :) shampoo- ja maskisävynä punainen a.k.a red/pepper. :)
    sinipesonen96@gmail.com

    VastaaPoista
  15. 2 arpaa :) shampoo- ja maskisävynä punainen a.k.a red/pepper. :)
    sinipesonen96@gmail.com

    VastaaPoista
  16. 3 arpaa ja sävynä Coffee :) heidi.ruotsala@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Oijoi mikä arvonta!<3 Tälläisenä Color Maskin suurkuluttajana olen ehdottomasti mukana ja arpoja löytyy 3. Värinä tuttu ja turvallinen red :))

    VastaaPoista
  18. 2 arvalla mukana! :) color mask entuudestaan tuttu ja hyväksi tuotteeksi todettu. Valitsisin punaisen tehohoidon ja oranssin shampoon. ready_set_go@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. 3 arvalla vissiin mukana! Platinumilla mennään:)
    katzariina_94@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Blogger-lukijana mukana kahdella arvalla.
    Hiukseni ovat tummanruskeat eli chocolate.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  21. Mukana ollaan ja kolmella arvalla!:) Olispa kiva päästä testailemaan, sais vähän jotain uutta hiuksiin. Värinä vois toimia Chocolate, vaikken ihan varma oo et osasinko kattoa noita oikein... :D Anyways, täällä ollaan sormet ristissä jos arpaonni suosis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainii taisin unohtaa laittaa spostin näkyviin... :'D
      jjulia.virtanen@gmail.com

      Poista
  22. Bloggerlukijana kahdella mukaan ja valintani on red.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Bloggerlukijana kahdella mukaan ja valintani on red.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  24. pari arpaa mulle:) Bloggerissa seurailen. Sävyt mulle olis chocolate

    nina_aaw@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. 2 arpaa. Sävyssä red :)
    milla.saukko@gmail.com

    VastaaPoista
  26. 3lla arvalla mukana :) sävy platium <3

    VastaaPoista
  27. 2 arpaa :)! platium!

    riina.eerika@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Kahdella arvalla mukaan. Pearl olisi valintani =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Kahdella arvalla mukaan. Pearl olisi valintani =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Kahdella arvalla mukaan ja sävy olisi vanilla! :)
    jullemoi3@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Osallistun yhdellä arvalla! Sävyvalintani on graphite :)
    Marianne, emzki.m[a]hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Sävy Pearl ja kolmella arvalla mukana :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Sävy Pearl ja kolmella arvalla mukana :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Chocolate! :) Kahdella arvalla mukana. :)
    leevilotta at luukku.com

    VastaaPoista
  35. Seurailen bloglovinin kautta eli kahdella arvalla mukana :) Valitsisin tehohoidon sävyssä black ja shampoo brownin sävyssä :)

    theriddlerr@outlook.com

    VastaaPoista
  36. Kolmella arvalla mukana, seuraan sua bloggerin ja ig:n kautta (: Jos tuuri käy niin toivon settiä sävyssä vanilla. Aivan ihana palkinto tarjolla, ja hyvää joulun odotusta sinulle! (:
    hanna1.purr@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Blogisi on kirjanmerkeissäni ja seuraan sitä lähes päivittäin, mutta en omista instagramia enkä bloggeri-tunnuksia joten vain yhdellä arvalla mukana ): Valintani olisi setti sävyssä caramel.
    cupido.maxi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  38. Käyn blogissa satunnaisesti ja luen samalta istumalta kaikki menneet postaukset,, mukana yhdellä arvalla ja sävynä graphite :)
    janinasusanna@gmail.com

    VastaaPoista
  39. 1 arvalla mukana ja sävy coffee.
    mariah-79@suomi24.fi

    VastaaPoista
  40. 2 arvalla mukana, sävy red. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  41. 2 arpaa :) Sävynä platinum :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  42. kaksi arpaa :) Sävy pearl :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  43. Kahdella mukana. :)
    Oikea sävy olisi ehkäpä platinum.

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista