12/27/2015

My Year 2015 1/2

Päätin vuoden loppumisen kunniaksi tehdä viime vuoden tavoin kollaasipostauksen kunkin kuukauden tapahtumista. Näitä postauksia tehdessä oli hauska muistella mitä kaikkea vuoteen oikein mahtuu ja samalla kauhistella, kuinka nopeasti aika meneekään - justhan oli kesä! Näitä kollaaseja rakennellessa huomasin myös, kuinka paljon blogini on muuttunut tämän vuoden aikana - lifestyle jutut ovat jääneet vähemmälle ja nykyään postauksissa on aina jokin "juju", eli yleisiä höpöttelypostauksia on vähemmän. Itse koen tämän hetkisen tilanteen hyväksi, enää ei tunnukaan siltä, että haluaisin jakaa elämästäni ja läheisistäni liikaa asioita blogissa. Pidemmittä puheitta, tässä vuoden 2015 ensimmäinen puolikas
Tammikuu: Vuoden ensimmäinen kuukausi kului joululomalta Seinäjoelle paluu-shokista toipuessa, treenaillessa tehokkaasti kotioloissa joululahjaksi saadun kahvakuulan kanssa, sekä nauttien talven mahdollistamista aktiviteeteistä. Tein myös talven parhaan kenkähankinnan ja hankin pitkän pohdinnan jälkeen aidot Uggit!
Helmikuu: Tehtiin Vilman kanssa tehokas päiväreissu Helsinkiin, joka kului mukavasti shoppailun, kahvittelun ja ruokailun merkeissä. Esiinnyin Ystävänpäivänä luokkatovereideni järjestämässä häämuotinäytöksessä täydelle Seinäjoen Torikeskukselle ja osana lookkia sain ensimmäiset ripsipidennykseni. Raipe-koira kasvoi ja nautittiin lumileikeistä.
Maaliskuu: Kuukauteen kuului stressailua opinnäytetyöstä, jonka plussapuoliin kuului yhteistyökumppaneilta saadut Moroccanoil-tuotteet. Tein muutamia uusia kosmetiikkahankintoja ja työskentelin kaiken aikaa koulun ohella myös kampaamossa - tunne unelmien ammatista vahvistui päivä päivältä.
Huhtikuu: Vietettiin hauskaa päivää Helsingissä Indiedaysin järjestämässä Blogger's Inspiration Dayssa. Hankin ensimmäisen kuntosalijäsenyyden Seinäjoella ja se oli menoa - tästä naisesta kuoriutui jälleen salihirmu. Mun hiukset värjättiin vuosien luomuilun jälkeen hennoilla vaaleilla raidoilla. Huhtikuuhun kuului tietenkin myös mun 22v. synttärit, joita en tänä vuonna valitettavasti päässyt juhlistamaan yhteisellä lounaalla rakkaiden Jkl-kavereiden kanssa - jospa ensi vuonna taas?
Toukokuu: Kevät alkoi näkyä ulkona toden teolla, puhumattakaan mun vaatekaapista. Pastellisävyt tulivat jäädäkseen ja mun Michael Kors-keräily alkoi mieheltä synttärilahjaksi saamasta lompakosta. Vappua vietettiin tänä vuonna ihanan Sofian kanssa kahdestaan juhlistellen - hyvää ruokaa ja juomaa sekä tyttöjen juttuja.
Kesäkuu: Yksi vuoden parhaimpia päiviä oli heti kesäkuun alussa mun ja veljen valmistujaisjuhlat. Olin todella helpottunut, kun ahdistava koulutaivan Seinäjoella oli ohi ja työpaikka odotti heti minikesäloman jälkeen - vihdoin sain tehdä kaikki päivät sitä mikä musta tuntuu juuri oikealta. Juhlat olivat ihanat - kaikki läheisimmät rakkaat paikalla. Juhannussää ei hellinyt mieltä, mutta onneksi kesäfiilistely on paljon myös asenteesta kiinni. Muutin kesäksi mun pikkuyksiöön Seinäjoella.

Ihan hullua, toisaalta tuntuu, että nuo kaikki jutut tapahtui ihan hetki sitten, mutta samaan aikaan esim. ajatus siitä, että olisin töiden sijaan vielä koulussa tuntuu hirveän kaukaiselta. Tiedättekö tämän tunteen?

2 kommenttia:

  1. Oli super kiva kurkistaa sun kulunutta vuotta, sillä eksyin tänne blogiin vasta joskus kesäkuussa ja alkuvuoden jutut olen missannut, mutta en enää ;)<3 Sekä tiedät sä mitä huomasin, tai ainakin luulen niin.. Tuossa alkuvuoden kuvissa sä näytit jotenkin paljon nuoremmalta! Ja siis en tarkoita nyt pahalla vaan niin, että susta on tullut upea nainen ja sellainen tietynlainen lapsekkuus kasvoista on kadonnut<3 Toivottavasti en ilmaissut itseäni nyt väärin, mutta luulen, että sä tiedät mitä meinaan :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ookaan aiemmin tajunnut näiden vuosikatsauksen hyötyä myös uusien lukijoiden suhteen ♥ Ja voi kiitos Linda ihanista sanoista! Sain kiinni siitä mitä tarkoitit ja oon itse samaa mieltä. Luulen tämän "muutoksen" johtuvan paljon siitä, että vuoden aikana mun tyyli on vakiintunut entisestään. Kiva kuulla, että muutos on positiivinen (:

      Poista