12/31/2015

My Year 2015 2/2

 Vuoden viimeistä päivää viedään ja mun joululoma alkaa valitettavasti olla puolessa välissä. Alennusmyynneillä on nyt shoppailtu kaksi päivää, huomenna on luvassa uuden vuoden juhlintaa ja ostin juuri bussiliput ensi viikon Turun reissulle - paljon kaikkea mukavaa siis tiedossa loppu lomallekkin Nyt on kuitenkin aika tehdä vielä viimeinen katsaus vuoteen 2015 ja fiilistellä loppuvuoden tapahtumia!
Heinäkuu: Vaikka säät eivät heinäkuussa olleetkaan parhaimmillaan, tuli kesästä silti nautittua täysillä. Vapaapäivät kuluivat Jyväskylän lisäksi mökillä Mikkelissä. Tehtiin monien blogistakin lukema huono-onninen reissu Tallinnaan, jonka vietin koko matkan kestäneessä oksennustaudissa. Hampaita purren matkalta tarttui mukaan kuitenkin ihania ostoksia Näitä kuvia katsellessa tulee väkisinkin ikävä kesää, mutta ei enää niin pitkään aikaa siihenkään!
Elokuu: Loppukesään mahtui kaikkea hauskaa, kuten marjaretkiä äidin ja koiran kanssa, reissu Kuopioon Matkukseen Vilman kanssa sekä Seinäjoen Glitterissä järjestetty bloggaajailta, joka jäi mieleen mukavana tapahtumana. Oli kiva päästä näkemään monia kasvoja myös livenä, kuten kuvissa näkyvä ihana Linda 
Syyskuu: Elo-syyskuun vaihteessa mies tuli takaisin Seinäjoelle ja muutettiin mun kamat kesäyksiöstä takaisin meidän yhteiseen kotiin. Äiti, isi ja Raipe oli vieraina Seinäjoella yhden yön, mikä oli musta tosi ihana ja mieleenpainunut juttu. Syyskuussa ilma oli vielä ihanan lämmin ja syyspukeutuminen parhaimmillaan.
Lokakuu: Lokakuu kuuluu aina, joka vuosi kuukausiin, joista mulla ei ole mitään muistikuvia! Vasta blogista postauksia ja kuvia selatessa tuli jotakin mieleen. Silti, jos voisi äänestää vuoden tylsimmän kuukauden, niin se olisi varmasti lokakuu hahah! Joka tapauksessa, lokakuussa shoppailin syys- ja talvivaatteita ja kirjoittelin mm. totuuksia ripsipidennyksistä.
Marraskuu: Pimeä laskeutui taas Suomen ylle, kun aurinkoiset syyskelit alkoivat olla historiaa. Kynttilöitä kului tolkuttomasti, mutta samalla myös tämän jouluihmisen sisimmässä alkoi pikkuhiljaa odottava fiilis. Tein vuoden parhaimman ostoksen hankkiessani ensimmäisen Louis Vuittonini, kauan haaveilemani Neverfullin. Myös ensilumi satoi ja oli ilahduttamassa maisemia hetken, vaikka sulikin pian pois. 
Joulukuu: Lähes tulkoon koko kuukausi kului joulua odottaessa. Lahjojen suunnittelua ja hankintaa, pipareiden leivontaa, koristelua pikkuhiljaa.. Tehtiin Vilman kanssa onnistunut päiväreissu Helsinkiin ja kaikista parasta oli, että sain töistä superpitkän joululoman ja pääsin nauttimaan vuoden rakkaimmasta juhlasta pitkän kaavan mukaan Kaipuu takaisin Jyväskylään tosin vain pahentuu. 

Tänään aion käydä tekemässä vuoden viimeisen salitreenin ja sitten suuntaan viettämään rauhallista iltaa yhdessä rakkaan miehen kanssa  Iloista uutta vuotta kaikille !

2 kommenttia:

  1. Ihania kollaasej, sulla on varmasti ollut ihana vuosi!! :) Ihanaa uutta vuotta sulle !

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤️ Vuosi 2015 jää kyllä positiivisina muistoina mieleen (: Samoin ihanaa alkanutta vuotta sulle!

      Poista