12/01/2015

November through my phone

Huisia alkanutta joulukuuta Olin aivan innoissani tänään avatessani (tai raaputellessani) joulukalenterin ekaa luukkua. Joulukuu saisi mun puolesta kulua vähän hitaammin, jotta ihanasta joulunajasta saisi nauttia mahdollisimman pitkään. Perinteisesti aloitan uuden kuun jälleen kännykkäkuvista kootuilla kollaaseilla. Tämä on itsellekin mieluinen tapa palauttaa muistiin mitä viime kuussa tulikaan puuhattua !
①Marraskuun pimeydessä tuli monena viikonloppuna kääriydyttä aamutakkiin ja viltteihin ja katseltua tv:n syystarjontaa iltaisin. Joskus käytiin myös hakemassa illaksi pientä naposteltavaa - valkosuklaa cashewpähkinöitä ja jugurttibanaanilastuja nam ②Marraskuussa meillä oli myös työpaikan pikkujoulut. Käytiin hohtokeilaamassa ja syömässä yhdessä. Nämä oli mulle ensimmäiset firman pikkujoulut ikinä! ③Myös vilpoisilla syyskeleillä tekee välillä mieli salaattia ja perinteinen mozzarellasalaatti toimii aina! ④Eräänä vapaana tiistaina näin ihanaa Janettea kahvittelun merkeissä Oli mukava vaihtaa pitkästä aikaa kuulumisia ja huomata, kuinka hyvin juttu luisti vaikka oltiin viimeksi nähty ehkä toukokuussa!
 ①Marraskuussa tehtiin mahtavan Suvi-kollegani kanssa vaihtarit, eli Suvi laittoi mun tukan ja minä hänen. Mulle tehtiin koko tukkaan "kolmen karvan raitoja", kuten me tavataan sanoa, eli superpieniä vaaleita raitoja, joissa yksi raita on suurinpiirtein sen kolmen karvan paksuinen. Näin hiuksista ei voi erottaa selkeitä raitakohtia, mutta yleisilme vaalenee mukavasti ②Kun ruokavalioon ei kuulu vaalea leipä, menee välillä kaupan paistopisteeltä ostetut tuoreet ciabatta-sämpylät ihan herkuttelusta. Päälle tuorejuustoa, rucolaa, broilerinleikettä, kurkkua ja minitomaatteja ja kaveriksi teetä sekä smoothie, ai että! ③Rakas Raipe-koiramme meni ihan sekaisin ensilumesta ja ne pari päivää, mitä lumipeite pysyi kuljettiin lenkillä valehtelematta taukoamatta kuono kiinni hangessa. Mietittiin äidin kanssa mahtaakohan hajut jotenkin parantua, kun ne muhii lumessa hahah. Raipekin odottaa uusinta kierrosta lumesta. ④Isäinpäivänä käytiin veljen ja iskän kanssa katsomassa uusin Bond elokuvissa. Leffa oli tuttuun Bond-tyyliin näyttävä ja viihdyttävä ja yhteinen aika pelkästään perheen miespuolisten kanssa oli mukavaa.

①Instassa hehkutinkin jo Neverfullia Tuo laukku on todistanut täydellisyytensä kaikissa arjen toimissa. Laukku kulkee mulla mukana niin töissä, kaupassa kuin salilla! ②Tein ensimmäistä kertaa itse tomaattikeittoa ja onnistuinkin ihan kiitettävästi. Lämmin ja rakenteeltaan samettinen keitto piristää mukavasti synkkiä päiviä. ③Väenpaljous salilla on ihanasti rauhoittunut talvea kohden ja välillä on saanut treenailla ihan yksi. Tammikuussa on luultavasti taas odotettavissa ruuhkia, mutta onneksi vuorotyö mahdollistaa treenailun myös aamuisin, jolloin on aina hieman rauhallisempaa ④Kynttilöitä, vaaleaa glögiä ja lämpöiset pörrösukat. Täydellistä rentoutumista päivän puuhien jälkeen.

Millaisella fiiliksellä te lähdette joulukuuhun? Entä löytyykö kaikilta joulukalenterit? Meillä on miehen kanssa raaputettavat arpakalenterit ja Raipe-koirallakin oma koirien joulukalenteri! En malta odottaa, että pääsen tulevana viikonloppuna kotiin ja saan avata luukkuja siitä yhdessä rakkaan koiruuden kanssa!

2 kommenttia:

  1. Näitä tälläisiä postauksia on aina hirmu kiva lukea ja katsella! :) Itse olen jotenkin super huono ottamaan puhelimella kuvia ja eipä sieltä muita oikeastaan edes löydy kuin kuvia koirista :'D Kesällä juttu oli toinen, kun ympärillä oli paljon enemmän kaikkea mielenkiintoista. Ps. Nainen, sä olet upeassa kunnossa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vähän kiva kuulla että tykkäät lueskella näitä (: Nämä on nimittäin mun itseni lempipostauksien joukossa! Jos totta puhutaan, munkin kännykän albumeissa Raipe on hyvin edustettuna, mutta onneksi joukkoon mahtuu vähän muutakin hahah :D Ja voi kiitos ihana ❤️

      Poista