12/29/2009

Jotkin merenpohjan eliöt elävät koko elämänsä paikoillaan pysyen

Päivä alkoi lupaavasti, nimittäin suklaakakulla;

Erittäin ravitseva & terveellinen aamiainen, voin suositella.

Lupaavasta aamusta huolimatta tämä oli taas niitä päiviä, jotka olisin luultavasti käyttänyt tehokkaammin vaikka nukkumalla. En tehnyt oikeastaan yhtään mitään.
Taino, okei teinpäs.
Kävin äitin ja Aten kanssa läpi sekä Sportian, että InterSportin alet. Äiti etti ittelleen uutta toppatakkia, eikä mulla ollut parempaakaan tekemistä, kun hiihdellä tuntikausia sen perässä ja poistua lopulta kummastakin liikkeestä tyhjin käsin.
Bongasin kyllä Intersportista yhet ihan kivan näköiset tennarit, mutta ne ei ollu alennuksessa (tyypillistä tuuria) ja ne muistutti tosi paljon niitä mun Puman karvavuorellisia kenkiä, joten hillitsin itseni (;

Siirtyäkseni turhista toimista vielä turhempiin, ryhdyin tekemään uusia kynsiä ja tälläset tuli:

Kuva on otettu melkeinpä heti kun sain ne valmiiksi (eihän siihen taas mennytkään kuin 2 tuntia heheh .. ), joten tuolla reunoilla on tuollein rumasti yli mennyttä lakkaa mutta ei välitetä siitä eihän?
Lakkoina toimi:
☆ Loréal Resist & Shine sävy 503 (tumma punainen)
☆ Rimmel 60 Seconds sävy 430 Corallicious (vaaleanpi punainen)
☆ Lumene Natural Code sävy 16 Go Glittery (vaaleamman punaisen glitterit)
☆ Rimmel Super Wear (päällyslakka)
Lisäksi sitten joka toisessa kynnessä on sydämenmuotoisia tarroja ja jokatoisessa perhosen. Olin suunnitellut laittavani jokaiseen noita sydämiä, mutta onneksi huomasin ajoissa, että ne ei todellakaan riitä kaikkiin kynsiin, joten ehdin ajatella fiksusti ja liimailla puoliin noita perhosia.
Tajusin muuten just, että nää on oikeastaan enemmän jouluiset kynnet kuin ne edelliset ja joulu on juuri takana päin mutta ei se mitään <;

Kello on 1:12 ja mua ei väsytä yhtään.
Pelottaa ajatella ensimmäistä arkiaamua loman jälkeen. Voin vain kuvitella sen hilpeän iloisen fiiliksen kun kello pärähtää jälleen soimaan tutusti vartin yli kuusi ja pitäisi ihan oikeasti taikoa itsestään tunnissa ihmismäisen näköinen.
Tykkään siitä, kun vapaapäivinä saa usein käyttää vaikka parikin tuntia ihan vain meikkaamiseen ja hiustenlaittoon. Voi levittää meikkivoiteen ja odottaa rauhassa sen imeytymistä vaikka dataillen ja vaikka dataushetki venyisikin vähän pidemmäksi, niin ei silti ole myöhässä mistään. Silmien rajauksetkin saa mennä pilalle vaikka 60 kertaa ja silti on aikaa korjata ne. Juuri tämän takia meikkaan kunnolla ja laitan hiuksetkin oikeastaan aika usein sellaisinakin päivinä, jolloin tiedän etten välttämättä edes poistu kotoa. Musta on vain kiva näyttää hyvältä ihmiseltä - kotonakin. Ja tykkään meikkaamisesta ja hiustenlaitosta, mutta EN kiireessä.

Tässäpä teille loppuun vielä tämmönen joku random nassukuva. Enjoy ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti