12/23/2009

Joulu on taaaas, kulkuset sooooi JNE.

ebaw sanoo:
 TIEKKÖ MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!11
SYMBIOOSI || Mieli ½ sanoo:
 NO MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ebaw sanoo:
 SE ON KUULE  1H JA 55MIN JA ON JOULUAATTO!!!!!!!!!!!!
----------
Ja ihan tosi, niin se on !

Olen tällä hetkellä teljettynä visusti huoneeseeni, sillä äiti ja iskä paketoi meidän joululahjoja olohuoneessa (herää kysymys, miksi niitä ei voi paketoida vaikka jossain muussa huoneessa, kuin siinä joka on keskellä taloa ...?) ja en saa tulla ulos täältä vielä vähään aikaan.
Tänään musta on vihdoin alkanut tuntua siltä, että jouluaatto on ihan oikeasti HUOMENNA

Heräsin Äiti herätti mut tänään jo klo. 9 ( eheheh .. nukkumaan taisi päästä vasta 3 aikaan ;D) ja koko päivän olen touhunnut jotakin. Koristelin Aten kanssa kuusen ja ylipäätäänsä koko talon (nopeasti laskettuna täällä on 60 tonttukoristetta ympäri huushollia), vein Jonnalle sen lahja, leivoin paaaaaljon kaikkea (mm. 3 kakkua ja viinereitä), pilkoin ainekset rosollia varten (hyi saakeli) jne. jne. jne.
Vihdoin ja viimein saan vain istua tässä hetken huh.

Kaikista parasta oli Aten (ihana pikkuveljeni) lahjan paketoiminen. Sillä on tapana aina vertailla pakettien kokoa ja vinkua siitä, miten mulla on aina muka isompia paketteja kuin sillä. Tänä vuonna ajattelin säästää omiani - ja oikeastaan koko perheen korvia; kävin hakemassa ullakolta isoimman pahvilaatikon jonka löysin. Potetiaalinen yksilö - jonka retuutin mukaani - on niin suuri että mahtuisin sinne itse sisälle.
Sitten hain vanhoja sanomalehtiä ihan sikana ja tein niistä söpöjä palleroita joilla täytin sen laatikon. Ja lopuksi hautasin sinne pohjalle varsinaiset lahjat = 2 dvd:tä ja karkkkkkia ;--------------)
En tiedä miten pystyn pitämään pokkaa niin kauan, että Atte saa sen paketin auki! Ja nyt kun ajattelen niin en tiedä miten saan sen huomenna raahattua tuolta yläkerrasta alas, kun noi portaat on niin kapeat ....














Nyt en voi enää muuta kuin toivottaa ihan mahtavaa joulua kaikille
Palaillaan asiaan sitten, kun paketit on avattu ja kinkut kalkkuna syöty !
Paaaaitsi loppuun vielä pari kuvaa näin;




 
Muah ♥

6 kommenttia:

  1. haha oot aika kettu : DD tee sit postaus mite atte suhtautu!

    VastaaPoista
  2. AHAHAHA :-------) Oli niin parasta ;)

    VastaaPoista
  3. toi aten lahja, mua naurattaa :D:D:D tää on hauska tää sun blogi! ((= hei btw miten ton kävijälaskurin saa tonne :O

    VastaaPoista
  4. :---------) Se oli parasta koko joulussa!
    Kiitoskiitos n_____n Mäkin oon käyny kattoos tota sun blogii ja mainiolta näyttää seki + sulla on musta kiva tyyli kirjottaa!
    Öö laitoin Googleen hakusanaks jonku "ilmanen kävilaskuri" ja sitte kävin jostain linkistä hakee koodit ja iskin vaan tonne uuteen palkkiin.

    VastaaPoista
  5. hahah =DDD määkin vähän suunnittelin että jos paketois sen vilman sormuksen sellaseen helvetinmoiseen pahvilaatikkoon, mut en voinu koska se ties sen =(
    aijaa hienoo, voisin koittaa ehkä laittaa itellekin tollasen.

    VastaaPoista
  6. ((((; hahah no ens jouluna sit yllätät sen iloisesti !!

    VastaaPoista