12/28/2009

Lahjottuja laamoja

Mikä joulu
Meillä oli normaalia enemmän porukkaa jouluna, mikä oli loppujen lopuksi ihan kivaa. Mun piti tosin järjestää mm. koko kynsihiushajuvesiyms.stuff-pöytä uudelleen, kun mun 1½.v serkkutyttö - joka on nyt kasvanut juuri ja juuri sen pituiseksi että ylettyy poimimaan tavaroita tosta tasolta - ihastui niin kovin kaikkiin niihin lakkoihin sun muihin ja kanniskeli niitä sitten mukanaan ympäri huushollia.

Ja lahjojen suhteen ei ole valittamisen varaa tänäkään vuonna :3
Paketeista paljastui mm. :

Canon EOS 500D - järkkäri, jota rakastan hetki hetkeltä enemmän ♥ Ei tarvitse enää ikinä natista kuvien huonosta laadusta hihs n__n


 Sitten tommotteit korui ! Sormus on se Kalevalan Vanamo-sarjan koru minkä linkitinkin tänne jo aikaisemmin ja vitsi miten tykkään tosta hrrrr ((=
Rusettikaulakorun sain Vilmalta ja olin itte mukana JC:ssä kun se ostin ton. Love it.
Noppakorvikset niin ikään Vilmurilta. Noita oon käyttäny koko joulun ja koska ne on kokonaan muovia ne sopii mun allergisoivalle iholle tosi hyvin.
♥♥♥♥ Pur ~

Tossa vielä lähempi kuva siitä sormuksesta ! Huomatkaa sen kiven hennon pinkki väri nams.



Atelta sain paketillisen harmaita Promarkereita, mistä vähän niinkuin vihjasinkin sille. Käytän piirtäessä harmaata aina niin rutosti että edellisestä loppui jo väri. Nyt sain sitten onneksi 5 erisävyistä harmaata tilalle n___n
Atesta puheenollen, toi viime postauksen lahjakälli onnistui paremmin kuin uskalsin toivoa! Mulla piti pokka yllättävän hyvin ja Aten ilme oli niin sanoin kuvaamaton, kun se avas ne kääreet ja oho :---------)
 Oli todellakin vaivan arvoista!
Onneks se tykkäs kuitenkin niistä leffoista jotka sille annoin.
Mua vaan pelottaa, että mitä hirvikärpäsiä se mulle pakkaa ens vuonna pakettiin ton jälkeen ... ;DDD


Sitten tottakai vähän kaikkii kauneudenhoitostydeemeitä, joista tossa kuvassa on vaan muutamia.
Eniten rakkaus on toi Christina Aguileran hajuvesi josta mulla on jo se perusversio, mutta halusin myös ton By Night-tuoksun joka on vaan niin käsittämättömän ihana.
Lisäks noi Jonnalta saadut käsirasvat tulee tarpeeseen toden totta. Mun kädet muistuttaa talvisin joskus erehdyttävällä tavalla nahkaansa luovia käärmeitä, sillä ne kuivuu aina ihan hillittömästi ja välillä ihoo vaan hilseilee pois hyh )=

Noiden lisäksi sain vähän kaikkee muuta sälää, mm. kihartimen ( - ah enää ei tarvitse repiä hiuksia suoristusraudalla kiharrustarkoituksessa) ja rahaa ;))

Jonttu ja Vilma oli meillä eilen yötä ja oli ihan mahti ilta muutamia vastoinkäymisiä lukuunottamatta. Kaikkein hauskin ylläri oli se, että ton kameran UPOUUSI muistikortti päätti jotenkin vammautua ja poistaa kaikki ( = vajaat 400) kuvaa, että sinne meni kaikki jouluaaton kuvat byebye.
Voin luvata, että jos olisin joutunut taantumaan tuosta järkytyksestä yksinäni, kihisisin luultavasti kiukusta vieläkin. Onneksi hyvä seura ja jänskä leffa nostivat mielialaa yllättävän nopeasti.
Kunniattomat paskiaiset oli kaikessa ällöttävyydeessään oikestaan hillittömän hyvä. Trailereiden perusteella olin karttanut sitä eiliseen asti, mutta kun iskä sai sen joululahjaksi ja me ei jaksettu mennä vuokraamaan mitään leffaa siinä pyryssä ( ja kun busseja ei meille asti tietenkään tullut ..) niin päädyttiin kattomaan toi ja onneksi päädyttiinkin !

Me oltiin päätetty jo illalla, että herätään tänään aikaisin ja lähdetään shoppailemaan parhaat alekamat kotiin. Suunnitelma piti yllättävän hyvin ja me torkuttiin vain tunnin verran suunniteltua pidempään. Kello soi kyllä kymmeneltä, mutta ylös me saatiin ittemme vasta 11 maissa eheheheh.
Keskustassa saatoimme havaita, että muutamalla muullakin tyypillä oli samanmoinen aikataulu. Pahin kaikista oli Vero Moda, jossa sai oikeasti raivata tiensä kaikkien niiden ihmismassojen läpi päästäkseen paikasta a. paikkaan b. Luojan kiitos muut kaupat oli väljempiä ja me tehtiin ihan tosi löytöjäkin.

Toi rusetti oli musta niin kamalan söpö, että oli pakko napata se mukaan nyt, kun vielä puoleen hintaan sai. Oon kattellu tota Ginassa jo pidemmän aikaa ja nyt se on sitten mun jes ♥
Harmaa-mustaraidallinen paita on myös tän päivän löytöjä. Ihanan pehmeetä kangasta ja 3/4-hihat tykkääntykkään vaikka onkin tommonen ihan perus paita, mutta semmosia totesin juuri tarvitsevani!

Huhhuh mimmosia kuvaspämmejä nämä pari viime entryä on olleet 00:
Musta on vaan jotenkin kiva napsia kuvia ja esitellä kaikkia juttuja, vaikka en todellakaan tiedä kiinnostavatko ne todellisuudessa ketään. Mulla on kuitenkin semmonen fiilis, että varsinkin tuon uuden kameran myötä kuvat ei hevillä (eikä rockillakaan - ehehehehehe, niin huono läppä ) lopu.
Ois myös tosi nastaa kuulla teidän mielipiteitä siitä, mimmosia postauksia tahotte nähdä enemmän, sillä vaikka pidänkin tänä blogii eritoten omaksi huvikseni, on musta tottakai kiva myös kirjotella semmosia juttuja, joita ihmiset tykkää lukea. Että jos on jotain toiveita (tai ihan mitä tahansa muutakin sanottavaa) niin kommenttia vaan tuleemaan thx ♥

2 kommenttia:

  1. Kommenttia ajattelin ensimmäistä kertaa laittaa :)

    Kirjoitat kivasti ja sillä lailla kiinnostavasti, että näitä on tosi kiva lukea (olen kamalan nirso seurailemieni blogien suhteen, monet ovat tosi tylsiä, mutta tämä sinun blogisi on positiivinen poikkeus tähän :)). Lisäksi päivität tätä mukavan usein.

    Itse ainakin tykkään eniten lukea tällaisia postauksia kuten esimerkiksi juuri tämä on, eli jossa kerrot ihan perusjuttuja siitä, mitä sinulle on tapahtunut jne. Nuo kuvat ovat kivoja ja ihanan piristäviä lisiä!

    Hyviä joululoman jatkoja ja hauskaa uutta vuottakin jo näin ennakkoon :)

    VastaaPoista
  2. Hihs, kiitos kaunis kehuista! Kiva kuulla että tämmöset ei-niin-syvälliset-postaukset viehättää, koska tämmösii tykkään yleensä kirjotella (;
    Mainioo loppulomaa ja huippuu uutta vuotta myös sinne !

    VastaaPoista