12/16/2009

Vaihtavatko tapiirit talviturkin?

ENÄÄ 1 PÄIVÄ KOULUA JA SITTEN L-O-M-A !

Meillä on siis ( taas 0: ) koeviikko meneillään ja mulla on huomenna vapaapäivä, mutta perjantaina pitää vielä mennä tekemään Voionmaalle italian koe. Ja nyt kun tarkemmin ajattelen, mulla ei oikeasti ole mitään hyvää syytä istua tässä bloggaamassa, kun miettii millä tolalla ne italian jutut on. En muista sanastoa yhtään ja jos pitää kirjottaa jotakin vähääkään vaativampia lauseita ( mikä on hyvin todennäköistä, kun miettii sitä opettajaa ..) niin en tiedä miten mahdan selvitä. Ainoa juttu jonka osaan jotenkuten sujuvasti on titiditiddidii numerot.
Uno, due, tre, quattro, cinque, sei, sette, otto, nove, dieci ♥

Me tehtiin tänään Mialla piparitaikinaa. Täytyy sanoa, että sen epäilyttävämmän näköistä piparitaikinaa en ole vielä koskaan nähnyt. Se myös maistui jotenkin hämärältä, mutta me todettiin sen johtuvan luultavasti siitä, että kardemummaa se sisälsi ohjeen 1½ teelusikan sijaan vain pari murusta ( se loppui juuri sopivasti ) ja pomeranssin kuorta me ei laitettu ollenkaan, kun sitäkään ei ollut.
Huomenna sen kai sitten vasta kunnolla näkee, että mitä siitä tulee vai tuleeko mitään. Toisaalta onneksi ne on Mian pipareita sitten, eikä mun :----------)

Jos nyt piparilinjalla jatketaan, niin sunnuntaina sain piparitalon valmiiksi n___n :

Ekaa kertaa kokeilin laittaa jotain uusia koristeita normaalien Ranskanpastillien ja Lontoorakeiden sijaan. Musta toi marmeladikatto on ihan söpöli (=

Saanen iloksenne ilmoittaa, että mun leffalippukokoelma sai viime torstaina 41. jäsenen. Käytiin Vilman kanssa kattomassa Lomaterapiaa ja se oli yllättävän hyvä, vaikken nykyään minkään sortin komedioille juuri lämpenekkään. Vaikken koe olevani muutoin mitenkään hirvittävän melankolinen tai angstinen persoona niin jollainlailla tykkään silti enemmän katsella kaikkia julmia ja kylmiä leffoja, joissa loppu - tai välttämättä mikään kohta koko tarinasta - ei ole onnellinen.

Kyllä mä voin tota leffaa kuitenkin ihan suositella. Ihania maisemia siinä ainakin riitti !

Loppuun taas vähän katsausta kynsiin:

Tein täksi viikoksi tommoset yksinkertaiset ja aika neutraalit kynnet, kun ajattelin sitten jouluksi väkerrellä jotain vähän koristeellisempaa.
Ideana noissa on siis että ranskalaisen manikyyrin tavallisesti valkea osa on tuommoinen glitterpäälysteinen. Kuvassa se tosin ei tykkää näkyä ..... Mutta voitte aina kuvitella noi superhienoiksi!
Lakkoina:
☆ Dermosil Devoted sävy Walz // pohjaväri
☆ Luminelle Vernis à ongles Nail Polis // kärkien valkea osa
☆ Lumene Natural Code sävy 16 Go glittery // glitterit ♥
☆ Rimmel Super Wear // päällyslakka

A.p.u.a ! Jossen ihan väärin juuri laskenut ( krhmn, tämä jakso ilman matikkaa...) niin jouluaattoon on enää 8 päivää ! Mitä_ihmettä.
Onneksi mun joululahjatilanne näyttää oikeastaan yllättävän hyvältä. Yllättävän hyvä tarkoittaa siis sitä, että tiedän jo suurinpiirtein mitä aijon kaikille ostaa ja lisäksi olen hankkinut niistä lahjoist ehkä 1/3. Ehkä voisin huomenna lähteä jo aamusta keskustaan vähän Visa-Elektronia vinguttamaan.
Toisaalta oman aamu-unisuuteni tuntien en todellakaan saa vapaapäivänä itseäni ylös riittävän aikaisin, joten ehkä jätän tuon suosiolla viikonloppuun ...

TÄMÄ SÄÄ ♥ Olen ollut koko viikon tavattoman paljon iloisempi, koska täällä on nyt ihan oikeasti talvi. Ei sen väliä, että jäädyin mm. maanantaina melkein kuoliaaksi seisottuani yhdet liikennevalot paikoillani tai että tuolla ei enää oikeasti pärjää hyvällä tahdollakaan ilman kaksia housuja. Tärkeintä on, että on a) oikeasti lunta b) oikeasti pakkasta c) oikeasti Talvi isolla t:llä !
Toivottavasti nuo lumet sitten viitsii pysyä maassa ainakin jouluun saakka !

Nyt Jonna tuli tänne mua viihdyttämään, joten taidan tällä kertaa lopetella tähän näin :3
Toivottavasti lomalla sitten kerkeän/jaksan kirjotella vähän useammin ... Nytkin taisi olla jo viikko viime postauksesta hups ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti